HerNews.gr
Social News

Emily Ratajkowski: Δείτε τι έκανε με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της μετά τον χωρισμό της

Η Emily Ratajkowski γιόρτασε την εργένη ζωή με ένα πολύ λαμπερό νέο δαχτυλίδι.

Το μοντέλο έδειξε δύο νέα τεράστια δαχτυλίδια που είχε επανασχεδιάσει από το δαχτυλίδι των αρραβώνων της από τη μάρκα κοσμημάτων Alison Lou σε μια ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη – σχεδόν δύο χρόνια μετά τη λήξη του γάμου της με τον Sebastian Bear-McClard.

«Δαχτυλίδια διαζυγίου», έγραψε η Emily Ratajkowski στη φωτογραφία και έβαλε ετικέτα στην εταιρεία που ίδρυσε η Alison Chemla.

Η Emily Ratajkowski φορώντας τα δαχτυλίδια του διαζυγίου της.

Η Emily Ratajkowski φορώντας τα δαχτυλίδια διαζυγίου της Alison Lou.«Η ιδέα πίσω από αυτό ήταν πάντα να πάρουμε το αρχικό δαχτυλίδι και να το επαναλανσάρουμε για να σηματοδοτήσει το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Emily. Όταν φτιάξαμε το αρχικό της δαχτυλίδι αρραβώνων, έθεσε μια νέα τάση για 2 πέτρινα δαχτυλίδια και είναι πολύ συμβολικό να αφαιρέσετε αυτό το δαχτυλίδι και να δημιουργήσετε ξανά», λέει στο Page Six Style η ιδρύτρια της Alison Lou, Alison Chemla.

«Όπως ένα διαζύγιο είναι ένας χωρισμός δύο ανθρώπων, αυτά τα δαχτυλίδια είναι ένας χωρισμός δύο λίθων. Τώρα έχει δύο δαχτυλίδια που μπορεί να φοράει περήφανα καθημερινά που υπενθυμίζουν πόσο δυνατή είναι», κατέληξε.

Η πρώτη πέτρα, φορεμένη στο αριστερό μικρό δάχτυλο της Emily Ratajkowski ήταν μια τεράστια πέτρα σε σχήμα αχλαδιού σε μια χρυσή ταινία.

Το δεύτερο δαχτυλίδι, είχε ένα πιο μοναδικό σχέδιο με την πριγκιπική πέτρα που πλαισιώνεται από δύο άλλες πέτρες σε μια αντίθεση χρυσή ταινία που συντονιζόταν με το πρώτο κομμάτι.

Emily Ratajkowski wearing her Alison Lou divorce rings.

Emily Ratajkowski wearing her divorce rings. Η Ratajkowski επέδειξε τα συμβολικά δαχτυλίδα – με κάθε μια από τις μεγαλύτερες πέτρες να ζυγίζει πάνω από 3 καράτια – ενώ χαλαρώνει τόπλες στο άνετο κρεβάτι της.

Αρκετοί θαυμαστές χειροκρότησαν τη Ratajkowksi που αγκάλιασε τη single πλευρά της και επαναχρησιμοποίησε το δαχτυλίδι της.

«Αυτό είναι απλώς… ΕΙΚΟΝΙΚΟ», έγραψε ένα άτομο στην ενότητα σχολίων της ανάρτησής της.

Η Emily Ratajkowski φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Sebastian Bear-McClard.Το σχέδιο επαναπροσδιορίστηκε από το δίλιθο δαχτυλίδι αρραβώνων που έλαβε από τον πρώην σύζυγό της το 2018, το οποίο αποκάλυψε το 2023 ότι είχε κρατήσει μετά τον χωρισμό τους.

Η Emily υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την παραγωγό του “Uncut Gems” τον Σεπτέμβριο του 2022, αφού πηγές επιβεβαίωσαν ότι φέρεται να την είχε απατήσει αρκετές φορές.

Η Emily Ratajkowski σε δείπνο.Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά σε ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο του 2018 – μόλις δύο εβδομάδες αφότου εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τέσσερις μήνες αργότερα, η Emily Ratajkowski έδειξε για πρώτη φορά το δαχτυλίδι αρραβώνων με διπλή πέτρα από τον Bear-McClard.

Emily Ratajkowski: Τα beauty items που έχει πάντα στο νεσεσέρ της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

WhatsApp: Πως μπορείς να δεις ένα μήνυμα που έχει διαγράψει ο αποστολέας

Her News

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Η πρώτη κοινή φωτογραφία στα social media

Her News

Ρένος Ρώτας: “Φοβόμουν ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα με γραπώσει από το σβέρκο..”

Her News b