HerNews.gr
Διεθνή

Συνεχίζονται τα “χτυπήματα” στο παλάτι: Ο πρίγκιπας Χάρι εμπλέκεται στην υπόθεση σωματεμπορίας του P Diddy

Ο πρίγκιπας Χάρι συνδέεται τώρα με την έρευνα για τον Sean Diddy Combs (P Diddy), τον καλλιτέχνη hip-hop που κατηγορείται για κακή σεξουαλική συμπεριφορά και σωματεμπορία.

Τα δικαστικά έγγραφα των ΗΠΑ που σχετίζονται με μήνυση 30 εκατομμυρίων δολαρίων κατά του P Diddy περιέχουν το όνομα του πρίγκιπα Χάρι, βάζοντας ξανά το μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στον κύκλο των ειδήσεων για νέους λόγους.

Ο παραγωγός δίσκων Rodney ‘Lil Rod’ Jones κατέθεσε τη μήνυση-βόμβα εναντίον του Diddy και ισχυρίζεται ότι η «σύνδεσή» του με τον δούκα του Sussex και άλλα αστέρια έδωσε στον ίδιο και στους συνεργάτες του «νομιμότητα».

Από τα έγγραφα δεν προκύπτει ότι ο πρίγκιπας Χάρι κατηγορείται για αδικήματα και δεν είναι κατηγορούμενος, αλλά το όνομά του βρίσκεται στο έγγραφο των 73 σελίδων.

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο P Diddy

Οι δικηγόροι του Lil Rod ισχυρίζονται ότι οι καλεσμένοι προσελκύονταν στα φερόμενα πάρτι του Diddy για σεξουαλική εμπορία λόγω της «πρόσβασής του σε διασημότητες όπως διάσημους αθλητές, πολιτικές προσωπικότητες, καλλιτέχνες, μουσικούς και διεθνείς αξιωματούχους όπως το British Royal, ο πρίγκιπας Χάρι».

Η πρώτη γνωστή συνάντηση μεταξύ του Χάρι και του P Diddy ήταν το 2007 όταν ο πρίγκιπας ήταν με τον αδερφό του, Ουίλιαμ, σε ένα πάρτι μετά τη συναυλία που οργάνωσαν οι Πρίγκιπες για να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στη «Συναυλία για την Νταϊάνα» στο Στάδιο Γουέμπλεϊ» στο 2007.

Ο Ουίλιαμ δεν κατονομάζεται στα έγγραφα και δεν είναι σαφές εάν ο Diddy έχει ξανασυναντήσει τον Χάρι μετά από εκείνο το γεγονός.

Ο Diddy μπορεί να βρίσκεται σε φυγή από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς το ιδιωτικό του τζετ πέταξε πρόσφατα στην Αντίγκουα. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ήταν στο αεροπλάνο ή όχι.


Sean 'Diddy' Combs accused of sexual harassment and assault by producer on  his latest album
Τα νέα έρχονται μετά  την έφοδο της Εσωτερικής Ασφάλειας σε δύο από τα σπίτια του Diddy τη Δευτέρα σε σχέση με έρευνα για σεξουαλική διακίνηση.

Ο ράπερ, ο οποίος δεν έχει μιλήσει για την έρευνα, εθεάθη να βηματίζει πέρα ​​δώθε έξω από ένα αεροδρόμιο του Μαϊάμι, ενώ ομοσπονδιακοί πράκτορες κατακλύζονταν τα αχανή ακίνητά του στο Λος Άντζελες και τη Φλόριντα.

Η πρώην φίλη του Diddy, Cassie, η οποία τον μήνυσε για βιασμό και σωματική κακοποίηση σε μια δίκη βόμβα πέρυσι, στη συνέχεια αποκάλυψε την «εξαθλιωμένη συμπεριφορά του».

Ο Diddy αντιμετωπίζει μηνύσεις από πολλά άτομα. Ωστόσο, ο εκπρόσωπός του προέτρεψε το κοινό να είναι «σκεπτικοί» για τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τους «αρπαγή χρημάτων».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέβιν Σπέισι: Κρίθηκε αθώος στη δίκη για σεξουαλική επίθεση – Ξέσπασε σε κλάματα

HerNews ka

Σεισμοί στην Τουρκία: Στους 4.800 οι νεκροί – Μάχη με τον χρόνο για τη διάσωση των εγκλωβισμένων

Her News

Jennifer Lawrence: Αποκάλυψε τον λόγο που προτιμά να συνεργάζεται μόνο με γυναίκες σκηνοθέτες!

HerNewskl