HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν θεωρώ πως θα ήταν σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άντρα μου»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στην «Ελένη» η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου, αναφέρθηκε στα social media και στη δύναμή τους, καθώς εκείνη ήταν μία από τις πρώτες influencer στην χώρα μας.

«Δεν επιτρέπω να εισχωρήσει παραπάνω κάποιος στη ζωή μου. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν οι ωραίες εικόνες και είναι κάποιοι άλλοι που δεν αντέχουν να βλέπουν αυτές τις εικόνες γιατί δεν είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους. Παλιά με στεναχωρούσαν περισσότερο τα σχόλια. Απαντούσα μόνο χιουμοριστικά σε κάποια σχόλια. Εγώ το υπερασπίζομαι το Instagram».

Αναφερόμενη στο θέατρο, είπε:

«Στο θέατρο νιώθω πάντα τρακ. Νιώθω πως κέρδισα πολύ πέρσι. Οι λόγοι που είχα διακόψει το θέατρο ήταν λόγοι ψυχολογικής φύσεως και ήμουν πολύ ευχαριστημένη που τα έβγαλα εις πέρας και είχα και πολύ ωραία παρέα. Νιώθω πολύ μεγάλο κέρδος που βγήκα από αυτό και το ξεπέρασα. Το κεφάλαιο του φόβου έχει κλείσει στη ζωή μου».

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως φέτος ήθελε πάρα πολύ να κάνει τηλεόραση, ωστόσο, δεν είχε πολλές προτάσεις.

«Φέτος είχα αποφασίσει να κάνω τηλεόραση. Δεν κάνω θέατρο και τηλεόραση μαζί γιατί θέλω και να ζήσω. Πολλοί δεν με σκεφτόντουσαν για την τηλεόραση γιατί νόμιζαν πως επειδή έχω επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να δουλέψω. Σκεφτόμουν τι να κάνω, να βγω στο Instagram και να πω πως θέλω να δουλέψω;», είπε αρχικά.

Ενώ για το εάν θα επέλεγε να σταματήσει μόνιμα τη δουλειά είπε:

«Δεν είναι του χαρακτήρα μου να μην δουλεύω. Ζω μόνη μου, με τα δικά μου χρήματα από τα 18 μου, δεν θεωρώ πως θα ήταν σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άντρα μου. Έχω μάθει σε αυτόν τον ρυθμό ζωής. Δεν έχω τις ίδιες αντοχές όπως παλιά. Αλλά προσπαθώ να βγαίνω 1-2 φορές την εβδομάδα γιατί μου δίνει δύναμη για όλη την εβδομάδα».

Η Αθηνά Οικονομάκου πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1 «Ο πρώτος από εμάς».

«Είναι ένας ρόλος που ήθελα πολύ να κάνω. Ξέφυγα από τον ρόλο της ‘’κακιάς’’ που είχα συνήθως. Ήταν και πολύ ωραία η παρέα που είχαμε με τα υπόλοιπα παιδιά. Χαίρομαι που άρεσε πολύ στον κόσμο. Νομίζω πως ο κόσμος έχει ανάγκη από κωμωδίες αλλά είναι δύσκολο να γραφτεί ωραία κωμωδία. Θα προτιμούσα να παίξω σε μία ωραία κωμωδία αλλά για εμένα παίζει ρόλο το σενάριο».

Σε σχέση με το εάν θα έκανε κάτι άλλο στην τηλεόραση, είπε:

«Δεν τολμώ εύκολα πράγματα που δεν έχω ξανακάνει.  Θα έκανα πράγματα που θα μπορούσα να υποστηρίξω. Πάντα προτιμώ την υποκριτική. Πολύ δύσκολα θα επιλέξω να κάνω κάτι άλλο. Μου φαίνεται δύσκολη η έκθεση».

Ενώ για τα παιδιά της είπε:

«Ο Μάξιμος έγινε έξι και η μικρή 2,5. Δεν το πιστεύω πως έχουν περάσει τα χρόνια. Μοιάζουν στον μπαμπά τους περισσότερο και πολύ μεταξύ τους».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Χατζηπαντελή: “Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου”

Her News b

Ελένη Δήμου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της

Her News b

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η απώλεια της γυναίκας μου με σημάδεψε»

Her News