HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμες ώρες για τον τραγουδιστή – Τι έδειξε η αξονική εγκεφάλου

Ο Δημήτρης Κόκοτας ο οποίος υπέστη έμφραγμα και ανακοπή το απόγευμα της Πέμπτης 28/3 εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γενηματάς» σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 55χρονος τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα μετά από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε ενώ βρισκόταν στις πρόβες για το μουσικό show J2US.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κόκοτας αντιμετώπισε μια ξαφνική περιπέτεια με την υγεία του και μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο «ΓΝΑ Γεννηματάς».Άμεσα οι συνεργάτες του κάλεσαν ασθενοφόρο και διεκομίσθη στο Γ. Γεννηματάς όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για την υγεία του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 29/3 η δημοσιογράφος Μένια Κούκου αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Κόκοτας υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποια εγκεφαλική βλάβη.

Η λειτουργία της καρδιάς του είναι φυσιολογική και αναμένεται γύρω στις 14:00 το μεσημέρι να προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν ώστε να δουν πως θα ανταποκριθεί.

Η σύζυγος του, Κατερίνα Κόκοτα, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 29/3 στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της.«Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεό και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες. Δεν ήμουν μπροστά. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα», δήλωσε η Κατερίνα Κόκοτα.

Αναφορικά με το παιδί τους η Κατερίνα Κόκοτα αποκάλυψε: «Η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα».

Δημήτρης Κόκοτας: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του – «Δεν γνωρίζω πώς συνέβη»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Σπαλιάρας: «Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor»

Her News

Κώστας Μαρτάκης: «Γιατί να μη ξαναγυρνούσα σε πρωινό;»

Her News b

Κατερίνα Θάνου: «Άφησα πίσω μου προσωπική ζωή, οικογένεια και φίλους λόγω του πρωταθλητισμού»

Her News