HerNews.gr
Social News

Lizzo: Η τραγουδίστρια που προκάλεσε σάλο με τις καταγγελίες για παρενόχληση εγκαταλείπει τη μουσική

Η νικήτρια των Grammy, Lizzo, η οποία έχει δεχθεί μήνυσης για σεξουαλική παρενόχληση, φαίνεται ότι εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram που κοινοποίησε την Παρασκευή το βράδυ.

«Έχω βαρεθεί να ανέχομαι να με σέρνουν όλοι στη ζωή μου και στο Διαδίκτυο», ξεκίνησε η συναισθηματική της δήλωση. «Το μόνο που θέλω είναι να κάνω μουσική και να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους και να βοηθήσω τον κόσμο να γίνει λίγο καλύτερος από ό,τι τον βρήκα. Αλλά έχω αρχίσει να νιώθω ότι ο κόσμος δεν με θέλει σε αυτό».

«Βρίσκομαι συνεχώς αντιμέτωπη με τα ψέματα που λένε για μένα για τα views, να είμαι κάθε φορά ο στόχος του αστείου εξαιτίας της εμφάνισής μου», πρόσθεσε. Ο χαρακτήρας μου διαλύεται από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν και δεν σέβονται το όνομά μου. Δεν υπέγραψα για αυτές τις μ@@@ίες…Παραιτούμαι».

Δήλωση της Lizzo στο InstagramΗ δήλωσή της ήρθε λίγο μετά από τους δικηγόρους των πρώην εφεδρικών χορευτριών της – Arianna Davis, Crystal Williams και Noelle Rodriguez – οι οποίοι την επέκριναν επειδή συμμετείχε σε έναν έρανο επανεκλογής για τον Μπάιντεν το βράδυ της Πέμπτης.

«Είναι ντροπή που η Lizzo επιλέχθηκε για να πρωτοστατήσει σε μια εκδήλωση όπως αυτή, εν μέσω τόσο κατάφωρων ισχυρισμών», είπε ο Ron Zambrano στο NewsNation. «Χωρίς να μπω στην πολιτική, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος θα ήθελε η Lizzo να τους εκπροσωπεί με οποιονδήποτε τρόπο, δεδομένης της κατακριτέας συμπεριφοράς της. Είναι απλά ένα τρομερό βλέμμα».

Η Davis, η Rodriguez και η Williams μήνυσαν την Lizzo τον Αύγουστο του 2023 για δημιουργία τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος και σεξουαλικής παρενόχλησης.Lizzo selfieΣε μια περίπτωση παρενόχλησης που φέρεται να συνέβη στην περιοχή Red Light του Άμστερνταμ, η μήνυση ισχυριζόταν ότι «Η Lizzo άρχισε να καλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εναλλάξ τους γυμνούς ερμηνευτές, να πιάνουν δονητές από τους κόλπους των καλλιτεχνών και να τρώνε μπανάνες που προεξείχαν από τους κόλπους των καλλιτεχνών».

Η Davis ισχυρίστηκε επίσης ότι «πιέστηκε» από τη Lizzo να χαϊδέψει το στήθος μιας γυμνής καλλιτέχνιδας. Υποστήριξε επίσης ότι η τραγουδίστρια της έκανε bullying επειδή έβαλε κιλά.

Η Lizzo παίζειΏρες μετά τη δημοσιοποίηση της αγωγής, ο πρώην δημιουργικός διευθυντής της Lizzo, Quinn Whitney Wilson και η χορεύτρια Courtney Hollinquest, ισχυρίστηκαν ότι βίωσαν παρόμοιες καταστάσεις.

Στη συνέχεια, η  Sophia Nahli ισχυρίστηκε ότι «έφυγε» από τη συνεργασία της με τη Lizzo μετά από δύο εβδομάδες επειδή «της φέρθηκαν με τέτοια ασέβεια».

Η βραβευμένη με Emmy τραγουδίστρια επέμεινε στην αθωότητά της, αποκαλώντας τους ισχυρισμούς «εξωφρενικούς» σε μια μακροσκελή δήλωση που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 3 Αυγούστου 2023.

«Είμαι πολύ ανοιχτή με τη σεξουαλικότητά μου και να εκφράζομαι, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ή να επιτρέψω στους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν αυτή τη διαφάνεια για να με κάνουν να είμαι κάτι που δεν είμαι», υποστήριξε. «Δεν υπάρχει τίποτα που να παίρνω πιο σοβαρά από τον σεβασμό που αξίζουμε ως γυναίκες στον κόσμο».

Και παρόλο που η Lizzo απείλησε να ασκήσει αγωγή , οι ισχυρισμοί συνέχισαν να έρχονται. Τον Σεπτέμβριο του 2023, η Asha Daniels, η οποία εργαζόταν στο παρελθόν στο τμήμα γκαρνταρόμπας για την περιοδεία της τραγουδίστριας το 2023, υπέβαλε μήνυση που την κατηγόρησε ότι έκανε τα στραβά μάτια σε μια μάνατζερ που βίαζε λεκτικά και σωματικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Αν και οι κατηγορίες είναι σίγουρα συγκλονιστικές, δεν πιστεύουν όλοι ότι η Lizzo έχει ενεργήσει με τόσο ακατάλληλους τρόπους.

Δεκαοκτώ από τους υπαλλήλους της υπέγραψαν δηλώσεις που υποστηρίζουν την ποπ σταρ που αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς παρενόχλησης τον Οκτώβριο του 2023.

Αρκετούς μήνες αργότερα, η Lizzo εμφανίστηκε με καλή διάθεση στα Grammy 2024.

Lizzo: Απαντά για πρώτη φορά δημόσια για τις κατηγορίες που δέχθηκε για σεξουαλική παρενόχληση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Taylor Swift: Ξεσπά σε κλάματα στη σκηνή σε μια συναισθηματική ερμηνεία μετά τον χωρισμό της

HerNews ka

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη διαψεύδει ότι ανέβασε story τον Σάκη Κατσούλη

Her News b

Beyoncé: Δημοσίευσε σπάνιο βίντεο στο οποίο κάνει unboxing το νέο της άρωμα

HerNews ka