HerNews.gr
Social News

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη διαψεύδει ότι ανέβασε story τον Σάκη Κατσούλη

Μπορεί το survivor να τελειωσε αλλα το παρασκήνιο είναι τοσο πλούσιο που μπορεί να μας κρατησει συντροφιά όλο το καλοκαίρι με ειδήσεις. Πρωταγωνιστής σε όλα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης. Και η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η μητέρα της Μαριαλένας Γεωργία Χαραλαμποπούλου, έχει δείξει εδώ και πολύ καιρό τι θέλει.. το σίγουρο λοιπόν είναι ότι δεν θέλει καθόλου την επανασύνδεση της κόρης της με τον πρώην της.

Όσο καιρό ήταν στο παιχνίδι υπήρχαν δηλώσεις και συνεντεύξεις της που έδειχναν την πολύ μεγάλη ενόχληση της ως προς τον Σάκη Κατσούλη.

Η Survivor Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την σειρά της έδωσε εξηγήσεις και ανέφερε πως η μητέρα της έχει την δίκη της κοσμοθεωρία και πως εκείνη ξέρει γιατί τα λέει αυτά. Την βρήκε επιστρέφοντας από το παιχνίδι τρελαμένη και της συγχωρεί όλα όσα έχει πει.

Μάλιστα, σε πρόσφατη δήλωση της είπε ότι η κόρη της Μαριαλένα, θα είναι αξία της μοίρας της αν τα ξανά βρει με τον Σάκη Κατσούλη. 

Πριν από λίγα λεπτά διαψεύδει ότι ανέβασε εκείνη Story της κόρης της με τον “εχθρό” της Σάκη Κατσούλη αλλά μάλλον η Μαριαλένα έχει κάνει συγχρονισμό!

Νεότερα Άρθρα

Σμαράγδα Καρύδη: Τι απαντά για τον γάμο και το παιδί που δεν έκανε ποτέ

Her News b

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συγκινητική ανάρτησή του για την γιορτή της Κατερίνας Γερονικολού

HerNews ka

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το μοναδικό δώρο που της έκανε ο αρραβωνιαστικός της

HerNewskl