HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Οι θαυμαστές “φρίκαραν” ακούγοντας τη φωνή της για πρώτη φορά

Οι θαυμαστές άκουσαν επιτέλους την αυστριακή προφορά της Bianca Censori.

Η σύζυγος του Kanye West μίλησε στη σύνοδο κορυφής CFS 2022 στο Παρίσι και ένα απόσπασμα από την εκδήλωση εμφανίστηκε στο Reddit.

«Είμαι αρχιτέκτονας σχεδιαστής από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας», είπε η Bianca Censori στο βίντεο. «Αυτή τη στιγμή διαμένω στο Λος Άντζελες και είμαι επικεφαλής αρχιτεκτονικός σχεδιαστής στη Yeezy».

Bianca Censori

Bianca presenting Yeezy at the CFS summit 2022
byu/cujoh10 inKUWTKsnark

Η 29χρονη τώρα, που είχε μακριά μαλλιά και φυσικό μακιγιάζ στο βίντεο, συνέχισε λέγοντας ότι «είχε τη χαρά να συνεργαστεί με σχεδιαστές όπως ο James Turrell, ο Valerio Olgiati και ο Vincent Van Duysen».

Το κλιπ ολοκληρώθηκε με την Bianca Censori να λέει: «Το πάθος μου για την αρχιτεκτονική έγκειται στην κατασκευή, στην σύλληψη του μέλλοντος του δομημένου χώρου και στην εξερεύνηση της γέφυρας μεταξύ του φυσικού και του meta».

Οι «σοκαρισμένοι» χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν γρήγορα στο άκουσμα της Censori να μιλάει για πρώτη φορά.

Bianca CensoriΈνας χρήστης σημείωσε, «Είναι τρελό που είναι η πρώτη φορά που ακούω τη φωνή της. Έχω δει περισσότερα μέρη αυτού του σώματος από κάποια άτομα με τα οποία έχω κοιμηθεί, αλλά είναι η πρώτη που την άκουσα ποτέ να μιλάει;;».

Πολλοί συμφώνησαν ότι «δεν είχαν ιδέα» ότι η Censori ήταν Αυστραλή, καθώς δεν «έδινε αυτή την ατμόσφαιρα».

Kanye West και Bianca CensoriΗ Censori έγινε πρωτοσέλιδο για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2023, εν μέσω αναφορών που εκείνη και ο Kanye West είχαν παντρευτεί.

Εννέα μήνες αργότερα, η Daily Mail έλαβε μια «εμπιστευτική άδεια γάμου» επιβεβαιώνοντας ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά τον Δεκέμβριο του 2022, λίγο μετά τη διευθέτηση του διαζυγίου του ράπερ και της πρώην συζύγου του, Kim Kardashian.

Ενώ o West φορούσε κυρίως ολόμαυρα ρούχα εν μέσω του γάμου τους, η Censori είναι γνωστή για το ότι δείχνει δέρμα παντού, από τους δρόμους της Φλωρεντίας της Ιταλίας μέχρι το Cheesecake Factory στο The Grove στο Λος Άντζελες.

Παρά τις εικασίες ότι ο West έχει χειραγωγήσει τη σύντροφό του αναφορικά με τις επιλογές ντυσίματός της, μια πηγή είπε στο Page Six αποκλειστικά τη Δευτέρα ότι «είναι τόσο ερμηνεύτρια όσο και ο Ye».

Η πηγή σημείωσε, «Οι άνθρωποι μπερδεύουν τη δημιουργικότητα της Bianca. Είναι μια εκπληκτική προσωπικότητα, μια φανταστική ηθοποιός, που μπορεί να διασκεδάσει το κοινό. Είναι καλλιτέχνης περφόρμανς».

Bianca Censori – Kanye West: Ο πατέρας της απαιτεί να τους συναντήσει για να τους «βάλει μυαλό»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι δεν πρέπει να κάνετε ποτέ με τις αποσκευές σας στο αεροπλάνο – Μία αεροσυνοδός εξηγεί τα 7 λάθη

Her News

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Πληγώνεται που η Κέιτ Μίντλετον κυνηγιέται από τον Τύπο όπως η μητέρα του

HerNews ka

Σάλος δίχως τέλος για το βίντεο της Σάνα Μάριν, πρωθυπουργό της Φινλανδία: «Ναι, θα κάνω τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών»

Her News b