HerNews.gr
Μόδα

Longchamp: Η νέα «Cuir de Russie» bucket bag στο προσκήνιο

Το διάσημο «Cuir de Russie» της Longchamp – το ρωσικό δέρμα – είναι από καιρό γνωστό χαρακτηριστικό των συλλογών του, κυρίως επειδή σχηματίζει το καπάκι και τις λαβές της εμβληματικής τσάντας Le Pliage.

Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, ωστόσο, μη ικανοποιημένος με τον υποστηρικτικό ρόλο, αυτό το εμβληματικό υλικό μπαίνει στο προσκήνιο και προσδίδει τη σταθερή του δομή και τη χαρακτηριστική του δομή στο must-have σχήμα της σεζόν: την bucket bag από το νέο «Cuir de Russie».

Γιατί η φινέτσα έχει όνομα.. Longchamp!

Αλλά αυτό δεν είναι ένα οποιοσδήποτε «καλάθι»: αυτή η τσάντα “Cuir de Russie” διαθέτει όλες τις ιδιότητες για να γίνει η τέλεια καλοκαιρινή τσάντα καλαθιού.

Πρώτον, το μέγεθός του:

Aρκετά μεγάλο για καθημερινά απαραίτητα, αλλά αρκετά μικρό και ελαφρύ ώστε να κρέμεται από το χέρι, τον καρπό ή τον αγκώνα με τη γενναιόδωρα στρογγυλεμένη λαβή του.

Δεύτερον, τα χρώματά του:

Mια παλέτα έξι αποχρώσεων, συμπεριλαμβανομένων τριών λαμπερών κοσμημάτων – κίτρινο, πορτοκαλί και πράσινο – μαζί με ένα υπέ

ροχο κόκκινο γρανίτη, ένα γυαλιστερό καφέ και ένα όμορφο jet black.

Τέλος, το (ελάχιστο) υλικό του:

Ένα στήριγμα σε ανοιχτό χρυσό που αναφέρεται στους κωδικούς της Le Pliage, με το οποίο μπορεί να κλείσει η κατά τα άλλα ανοιχτή τσάντα, ασφαλίζοντας το περιεχόμενό της και την εσωτερική επίπεδη τσέπη.

Διακριτικά ανάγλυφο κάτω από το πιεστήριο είναι το άλογο κούρσας Longchamp, σε περίπτωση που το ρωσικό δέρμα δεν αρκούσε για να διακηρύξει την προέλευση αυτού του καθαρόαιμου σχεδίου.

Η bucket bag “Cuir de Russie” ενώνεται με δύο μικρότερες αλλά εξίσου κομψές συνοδούς:

μια θήκη για κάρτες τεσσάρων υποδοχών και μια θήκη τηλεφώνου με δύο υποδοχές για κάρτες και ένα καπάκι τύπου Le Pliage. Και τα δύο φέρουν μακριά δερμάτινη δαντέλα, που τους επιτρέπει να φοριούνται γύρω από το λαιμό, καθώς και να στερεώνονται στο χερούλι της τσάντας.

Εναλλακτικά, φτιάξτε όπως τα μοντέλα της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 της Longchamp και διαμορφώστε την τσάντα bucket “Cuir de Russie” με ένα πολύχρωμο μεταξωτό φουλάρι γύρω από τη λαβή της – δύο βασικά στοιχεία γαλλικού chic σε μια υπέροχη εμφάνιση!

Ανακαλύψτε τη νεα συλλογή της Longchamp «Cuir de Russie» στο https://www.digalakis.com, στη Longchamp Boutique (Βουκουρεστίου 6) και στα καταστήματα Digalakis:

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A

Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσα 6

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Πέτσα: H Ελληνίδα σχεδιάστρια που εφηύρε τα wet look φορέματα στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Her News

Δείτε 5 εύκολους, εγκεκριμένους από το TikTok τρόπους για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας

HerNews ka

Christian Louboutin: Η iconic παρουσίαση της νέας του συλλογής στο Παρίσι

HerNewskl