HerNews.gr
Μόδα

Αυτή η τάση παπουτσιών θα είναι ένα must-have για την άνοιξη

Ποια είναι η τάση στα παπούτσια αυτή τη σεζόν; Τα άψογα παπούτσια που είναι επί μακρόν αμφιλεγόμενα και μερικές φορές θεωρούνται ως έλλειψη γούστου, είναι αποφασισμένα να καθιερωθούν ανάμεσα στις κύριες τάσεις. Παρόλο που είναι δύσκολο να φορεθούν, βρίσκονται στο δρόμο για να ανακτήσουν τη θέση τους στη μόδα.

White pumps: Η νέα τάση των παπουτσιών που πρέπει να ακολουθήσετε

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι στο παρελθόν τα είχαμε αφήσει από τις fashion λίστες μας. Παραδόξως, συμφωνήσαμε με την τάση με την έλευση των λευκών μποτών. Πανταχού παρόντες στο τέλος των επιδείξεων μόδας, έχουν ανέβει στην κατηγορία των απαραίτητων για τον χειμώνα. Τώρα, η τάση συνεχίζει την άνοδό της και είναι διαθέσιμη για να περάσει την άνοιξη. Αν θέλουμε να πιστέψουμε τις εμφανίσεις που εντοπίστηκαν πρόσφατα στην πρώτη σειρά της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, στα κόκκινα χαλιά ή ακόμα και στη ροή μας στο Instagram, οι λευκές γόβες θα είναι αυτές που θα φορέσουμε μόλις επιστρέψουν οι ηλιόλουστες μέρες. Απόδειξη στις πασαρέλες των Schiaparelli και Balmain την άνοιξη-καλοκαίρι 2024.Dfil Schiaparelli άνοιξη 2024

Πώς να φοράτε λευκές γόβες σύμφωνα με προσωπικότητες;

Πώς να το υιοθετήσετε; Στοιχεία απαντήσεων μέσα από τις εμφανίσεις όσων κατάφεραν να μας αλλάξουν γνώμη.

Η Tina Kunakey το έκανε δικό της σε μια προεπισκόπηση με ένα ρούχο Alaïa που μοιράστηκε μέσω του πρίσματος του Instagram. Το φανελάκι, η pencil φούστα και τα strappy pumps ήταν στη σειρά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tinakunakey (@tinakunakey)

Η Rosie Huntington-Whiteley έχει συχνά όλα τα πράγματα στη μόδα. Ως πρέσβειρα του ιταλικού οίκου, το Βρετανό μοντέλο προφανώς πήρε τη θέση της στην πρώτη σειρά της επίδειξης μόδας του Valentino στις 3 Μαρτίου. Εμφανίστηκε με ένα γκρι πλεκτό σύνολο το οποίο ενίσχυσε με λευκές γόβες. Η Rosie HuntingtonWhiteley φορά τη νέα τάση παπουτσιών για να ακολουθεί τα λευκά pumps.Στις 7 Μαρτίου, η Zendaya παρευρέθηκε στα βραβεία Essence Black Women in Hollywood, κάνοντας μια νέα δήλωση μόδας. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του event με look από τη συλλογή Jean Paul Gaultier άνοιξη-καλοκαίρι 2020. Φορούσε ένα ασημί δαντελένιο μπουστάκι σε συνδυασμό με boyfriend τζιν και ατσάλινα κοσμήματα, μια υπογραφή του οίκου που αντηχεί το άρωμά του στο κουτί του. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με λευκές γοβές.

Η Zendaya φορά μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του Jean Paul Gaultier στα βραβεία Essence Black Women in Hollywood.

Zendaya: Η φουτουριστική εμφάνιση που προκάλεσε αίσθηση στο κόκκινο χαλί!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

MARY MARE: Η resort wear συλλογή της Mary Katrantzou που υμνεί το καλοκαίρι

Her News b

Ζιζέλ Μπούντχεν: Αποδεικνύει ότι τα τζιν θα είναι για ακόμη μια χρονιά «εδώ»

HerNews ka

Savage X Fenty: Oι τάσεις στα εσώρουχα μόλις άλλαξαν και η Rihanna το απέδειξε!

HerNewskl