HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στέλιος Δρουμαλιάς: «Θα είναι έκπληξη η coach μου στο J2US»

Ο Στέλιος Δρουμαλιάς επέστρεψε και πάλι στις πρόβες του J2US καθώς μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου, είχε μείνει χωρίς coach και δεν εμφανίστηκε στο τελευταίο live του μουσικού show του Νίκου Κοκλώνη.

Ο Νίκος Κοκλώνης τελικά βρήκε νέα coach για τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους κριτές και το κοινό, ενώ μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι πρόκειται για μια τραγουδίστρια που το όνομά της ξεκινά από «Α» και είχε βρεθεί στο Celebrity Travel, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.Να σημειωθεί ότι μετά από την συγκεκριμένη αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη, το όνομα που ακούστηκε περισσότερο για τη νέα coach του Στέλιου Δρουμαλιά ήταν της Αποστολίας Ζώη.

Ο Στέλιος Δρουμαλιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την επιστροφή του στο J2US.J2US – Στέλιος Δρουμαλιάς: «Χαίρομαι που επιστρέφω στις πρόβες. Θα είναι έκπληξη η παρτενέρ μου»«Χαίρομαι που επιστρέφω στις πρόβες. Έχω ακούσει διάφορα ονόματα, είναι έκπληξη και για εμένα, δεν έχω ενημερωθεί. Δεν γνωρίζω την Αποστολία Ζώη, μόνο σαν τραγουδίστρια, μου αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί», αποκάλυψε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Για το αν έχει επικοινωνήσει με την Τραϊάνα Ανανία μετά το σοβαρό περιστατικό υγείας του Δημήτρη Κόκοτα δήλωσε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί της, ένα μήνυμα της έστειλα. Είναι δύσκολο αυτό που πέρασε. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι».

Ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς μιλά στο HerNews για την τηλεόραση, το «Γηροκομείο» και τον Ηλία Ψινάκη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάρα Ζαχαρέα: Η γνωριμία με τον σύζυγό της, τα 30 χρόνια γάμου και η μητρότητα

Her News

Ελεονώρα Μελέτη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι μια χοντρή πατάτα, θα σεβαστούμε την κατάσταση της υγείας του»

Her News b

Αλέξης Κούγιας: «Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το τι μετέφερε το εμπορικό τρένο»

HerNews ka