HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Στο Alpha Talk για την τηλεϊατρική στην θαλάσσια πλοήγηση και τα σκάφη αναψυχής

Σε πρόσφατη εμφάνιση στο ραδιόφωνο του Alpha Talk με την Έλλη Σπυροπούλου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργος Βάλλης, ανέδειξε ένα θέμα τεχνολογικής καινοτομίας και ασφάλειας: την ενσωμάτωση της τηλεϊατρικής στη θαλάσσια πλοήγηση και τα σκάφη αναψυχής.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην άμεση διαχείριση περιστατικών που αφορούν την καρδιολογία, με την προτεινόμενη υλοποίηση να περιλαμβάνει την υποχρεωτική χρήση τηλε-καρδιογράφου και αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στα πλοία.

Η Ένωση προωθεί την ιδέα της ενεργής συνεργασίας με ειδικευμένες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες επείγουσας τηλε-καρδιολογίας διαθέσιμες κάθε στιγμή, εξασφαλίζοντας έτσι την προστασία της ζωής εν πλω. Αυτή η πρωτοβουλία έρχεται να ενισχύσει τον κρίσιμο ρόλο που παίζει η άμεση παροχή ιατρικής φροντίδας, συμβάλλοντας στην πρόληψη απρόβλεπτων ιατρικών καταστάσεων στη θάλασσα.

Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Θαλαμηγών, με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των επαγγελματιών της θάλασσας και των επιβατών, είναι πρωτοπόρος στην υιοθέτηση τέτοιων πρωτοβουλιών και καλεί την κοινότητα να στηρίξει αυτήν την καινοτόμο ιδέα.

Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Μια βραδιά γεμάτη αρώματα & γεύσεις με τον Λευτέρη Λαζάρου (ΦΩΤΟ)

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Ξενάκης: Οι δικηγόροι του πλήρωσαν 23.000 ευρώ και αφήνεται ελεύθερος

HerNews ka

Αντώνης Καργιώτης: Πράξη ανθρωπιάς και συμπαράστασης για την οικογένειά του από την Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ & τον Γιώργο Βάλλη

HerNews ka

Η ηλεκτρική ενέργεια στην Ελλάδα εξακολουθεί να είναι η πιο ακριβή στην Ευρώπη

HerNews ka