HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Κάλεσαν τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να ζήτησαν από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να επισκεφθούν το Ηνωμένο Βασίλειο με τα παιδιά τους σε μια προσπάθεια να επιδιορθώσουν τις σχέσεις τους.

Υπήρξαν πολλές εικασίες για τη σχέση μεταξύ των αδελφών Ουίλιαμ και Χάρι όταν ο δεύτερος και η σύζυγός του Μέγκαν αποσύρθηκαν από το βασιλικό καθήκον και κατέφυγαν στις ΗΠΑ προτού ασκήσουν κριτική στη βρετανική βασιλική οικογένεια για μια σειρά ζητημάτων.

Εν τω μεταξύ, ο Ουίλιαμ παραμένει πιστός υπηρέτης της οικογένειας, καθώς στην πορεία θα γίνει ο νέος βασιλιάς μετά το τέλος της βασιλείας του Καρόλου.Υπήρξαν αναφορές ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ήταν δυσαρεστημένοι με τον Χάρι και τη Μέγκαν για τη συμπεριφορά τους. Αλλά ένας νέος ισχυρισμός από τον βασιλικό «ειδικό» Τομ Κουίν , ισχυρίζεται ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν όντως προσκαλέσει τον Χάρι και τη Μέγκαν στην Αγγλία για επίσκεψη, μαζί με τα παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ.

Αλλά ο Κουίν λέει ότι η πρόσκληση δεν είναι πιθανό να γίνει αποδεκτή. «Δεν υπάρχει περίπτωση η Μέγκαν να φέρει τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο», είπε ο Κουίν στη Mirror.

«Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ πρότειναν στη Μέγκαν και τον Χάρι να φέρουν τα παιδιά και τα δύο ζευγάρια και οι οικογένειές τους να προσπαθήσουν να επανορθώσουν, αλλά η πρόταση δεν οδηγεί πουθενά μέχρι στιγμής».

Το ζευγάρι έχει επιστρέψει τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την κηδεία της βασίλισσας, ενώ τα παιδιά τους δεν έχουν επιστρέψει στην Αγγλία από το 2022.Θέματα ασφάλειας

Το κύριο θέμα που προβληματίζει είναι αυτό της ασφάλειας. Λόγω του γεγονότος ότι το ζευγάρι δεν έχει πλέον ασφάλεια που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους όταν επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο, πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του για μια υπηρεσία ασφαλείας.

Χρησιμοποιώντας ιδιωτικές εταιρείες, λέγεται ότι θεωρούν την προοπτική να μεταφέρουν τα παιδιά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο ως έναν κίνδυνο πολύ μεγάλο για να αναλάβουν, τουλάχιστον προς το παρόν. Συνεχίζουν να ζουν στις ΗΠΑ, αλλά υπήρξαν αναφορές ότι ο Χάρι και η Μέγκαν υποστηρίζουν τη βασιλική οικογένεια σε μια δύσκολη περίοδο, με τον Βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον να δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον: Σοκάρει ο λόγος που δημοσιοποιήθηκε το βίντεο της διάγνωσής της με τον καρκίνο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Victoria Beckham: To throwback με τη Βασίλισσα Ελισάβετ ως μέλος των Spice Girls

Her News b

Παρίσι: Ο Πύργος του Άιφελ κατάντησε μια μεγάλη… χωματερή σκουπίδιών

HerNews ka

Elon Musk: Για ποιο λόγο ο αδερφός του και οι φίλοι του μισούσαν την Amber Heard όταν ήταν ζευγάρι;

HerNews ka