HerNews.gr
Διεθνή

Elon Musk: Για ποιο λόγο ο αδερφός του και οι φίλοι του μισούσαν την Amber Heard όταν ήταν ζευγάρι;

Τα αγαπημένα πρόσωπα του Elon Musk δεν υποστήριξαν την «τοξική» σχέση του με την Amber Heard.

«Ο αδερφός του Elon [Kimbal Musk] και οι φίλοι του, μισούσαν τη Heard με ένα πάθος που έκανε την αποστροφή τους για την Justine Wilson, την πρώτη σύζυγο του Musk», γράφει ο δημοσιογράφος Walter Isaacson, ο οποίος σκιάζει τον ιδρυτή της SpaceX εδώ και τρία χρόνια στη νέα του βιογραφία «Elon Musk» , σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου.

Η Γκράιμς, η οποία έβγαινε με τον Elon Musk από το 2018 έως το 2021 και έχει τρία παιδιά μαζί του, ισχυρίζεται ότι υπήρχε ένα «χαοτικό κακό» στην Amber Heard. «Τον ελκύει το χαοτικό κακό».

Elon Musk and Amber Heard: How was their relationship? | Marca

H ίδια κατηγορεί την οικογένεια του Elon για τις τοξικές σχέσεις και για την ανατροφή του.

«Πρόκειται για τον πατέρα του και για το τι μεγάλωσε, και γρήγορα ξαναπέφτει στο να του φέρονται άσχημα», εξηγεί. «Συσχετίζει την αγάπη με το να είσαι κακός ή καταχρηστικός».

Ο 50χρονος Kimbal Musk ισχυρίζεται επίσης ότι η Heard ήταν ένας «εφιάλτης» στο βιβλίο-βόμβα.

Άμπερ Χερντ«Είναι πραγματικά λυπηρό που ερωτεύεται αυτούς τους ανθρώπους που είναι πραγματικά κακοί μαζί του», λέει για τον μεγαλύτερο αδερφό του. «Είναι πανέμορφες, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά έχουν μια πολύ σκοτεινή πλευρά και ο Elon ξέρει ότι είναι τοξικές».

Ο Άιζακσον γράφει ότι ο Elon Musk «δεν ανατράφηκε για οικιακή ηρεμία» και ότι οι περισσότερες σχέσεις του περιελάμβαναν «ψυχολογική αναταραχή».

Ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος παραδέχεται στο βιβλίο ότι είναι «συχνά ανόητος, αλλά κυρίως για την αγάπη» και περιγράφει την Herad ως «βάναυση».Άμπερ Χερντ

Ο Elon Musk γνώρισε για πρώτη φορά την Amber Heard στα γυρίσματα της ταινίας «Machete Kills» το 2013. Στη συνέχεια, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla προσπάθησε να βγάλει την ηθοποιό σε ένα ραντεβού για δείπνο ενώ έβγαινε ακόμα με τον Johnny Depp, αλλά δεν το έδειξε ποτέ.

Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης δίκης του Depp για συκοφαντική δυσφήμιση το 2022 εναντίον της Heard , υποστήριξε στα δικαστικά έγγραφα ότι εκείνη και ο Elon Musk είχαν αρχίσει κρυφά να βγαίνουν το 2015.

Αλλά η Heard ισχυρίστηκε ότι εκείνη και ο Musk δεν συναντήθηκαν παρά μόνο το 2016 αφού ο τότε σύζυγός της φέρεται να «παράτησε» στο Met Gala.

Ο επιχειρηματίας και η Heard επιβεβαίωσαν τη σχέση τους στο Instagram τον Απρίλιο του 2017 ενώ έκαναν διακοπές στην Αυστραλία. Ωστόσο, εκείνον τον Αύγουστο, κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι το δίδυμο είχε χωρίσει.

«Elon Musk» του Walter Isaacson.

Ο μεγιστάνας των επιχειρήσεων επιβεβαίωσε στη συνέχεια τον χωρισμό τους σχολιάζοντας μια από τις αναρτήσεις της Heard στο Instagram, «Αν και η Amber και εγώ χωρίσαμε, είμαστε ακόμα φίλοι, παραμένουμε κοντά και αγαπάμε ο ένας τον άλλον».

Συνέχισε, «Οι σχέσεις εξ αποστάσεως, όταν και οι δύο σύντροφοι έχουν έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πάντα δύσκολες, αλλά ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον».

Το δίδυμο φέρεται να αναζωπύρωσε τη σχέση τους αργότερα εκείνο το έτος, αλλά χώρισαν οριστικά τον Φεβρουάριο του 2018.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες για την Κέιτ Μίντλετον: «Θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις»

HerNews ka

Δράμα στην οικογένεια της Miley Cyrus: Η αδερφή της είχε ερωτικές σχέσεις με τον σύζυγό της μητέρας της

HerNews ka

Τζέικ Λόιντ: Ο ηθοποιός του «Star Wars» βρίσκεται σε κέντρο ψυχικής υγείας μετά από ψυχωτικό επεισόδιο

HerNews ka