HerNews.gr
Beauty

Μέγκαν Φοξ: Έκανε το πιο εντυπωσιακό ανοιξιάτικο makeover στα μαλλιά της

Η Μέγκαν Φοξ είναι σε καλό δρόμο για να ολοκληρώσει το ουράνιο τόξο με το χρώμα των μαλλιών της. Μετά το ασημί, το πλατινέ ξανθό, το χάλκινο, το cherry cola red και, πιο πρόσφατα, το ροζ, ο ηθοποιός υιοθετεί μια εντελώς νέα απόχρωση για την άνοιξη – και είναι (σχεδόν) σε όλη τη διαδρομή του χρωματικού τροχού.

Γιατί ενώ η  Μέγκαν Φοξ  είναι γνωστή και αγαπητή για το look της σε διάφορες αποχρώσεις του ξανθού, του ροζ και του κόκκινου, αυτή τη φορά επιλέγει να βουτήξει με το κεφάλι στα “παγωμένα νερά του Τιτανικού”.

Τα νέα μαλλιά της ηθοποιού δεν είναι μόνο πολύ  πιο κοντά από το συνηθισμένο αλλά βάφτηκαν και σε μια εξαιρετικά παγωμένη απόχρωση του έντονου μπλε ηλεκτρίκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός έκανε μπλε μαλλιά από όσο γνωρίζουμε. Είναι η πρώτη μέρα του ανάδρομου Ερμή, άλλωστε.

Αν και μπορεί να μην ξέρουμε το νόημα πίσω από την απόφαση της Μέγκαν Φοξ για τα μπλε μαλλιά, ξέρουμε πώς έκανε την εμφάνισή της. Το κούρεμα και το χρώμα της Μέγκαν Φοξ είναι δημιούργημα του Δημήτρη Γιαννέτου, ο οποίος έχει επιμεληθεί όλες τις μεταμορφώσεις των μαλλιών της, από ξανθό σε κόκκινο έως ροζ και ούτω καθεξής.

Ευτυχώς, ήταν αρκετά γενναιόδωρος για να μοιραστεί φωτογραφίες από τα παρασκήνια και πώς πέτυχε τη μεταμόρφωσή της.

Αν και αγαπάμε μια μεταμόρφωση μαλλιών φιλική προς το DIY, είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ένα πράγμα: ο Δημήτρης Γιαννέτος κατάφερε να επιτύχει μια τόσο δραματική αλλαγή μαλλιών μόνο με βαφή κουτιού επειδή τα μαλλιά της ηθοποιού ήταν ήδη ανοιχτά. 

Εάν τα μαλλιά σας είναι πιο σκούρα, ωστόσο – και ειδικά τόσο σκούρα όσο το φυσικό χρώμα της Μέγκαν Φοξ – σας προτείνουμε να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία κομμωτή  για να ανοίξετε σταδιακά τα μαλλιά σας.

Αλλά φυσικά, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τα μπλε μαλλιά της Μέγκαν Φοξ ως έμπνευση ομορφιάς και χρώματος μαλλιών.

Τεράστια αλλαγή για την Nicole Kidman: Δείτε το νέο της hairstyle

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καφεΐνη: Όλα όσα προσφέρει στο δέρμα μας

Her News

Καφέ μάσκαρα: Επιστρέφει ως μια πιο απαλή, πιο δροσερή εναλλακτική από το μαύρο full-on

HerNews ka

Kυτταρίτιδα τέλος! – Έτσι θα απαλλαγούμε οριστικά

Her News