HerNews.gr
Beauty

Τεράστια αλλαγή για την Nicole Kidman: Δείτε το νέο της hairstyle

Η Nicole Kidman σόκαρε τους θαυμαστές της τη Δευτέρα, όταν έδειξε ένα νέο φρέσκο ​​κούρεμα και χρώμα στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την πιο κοντή και ξανθιά εμφάνισή της.

Η ηθοποιός μοιράστηκε δύο φωτογραφίες φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν Balenciaga, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης ένα emoji με μαύρη καρδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Έβαλε την κουκούλα πάνω από το κεφάλι της στο δεύτερο στιγμιότυπο, πιθανώς στα γυρίσματα μιας διαφημιστικής καμπάνιας για την αμφιλεγόμενη μάρκα μόδας, της οποίας υπηρετεί ως πρέσβειρα.

Η μαμά δύο παιδιών μοιράστηκε επίσης μια ανάρτηση στα Instagram Story της, όπου έκανε tag τον κομμωτή της Adir Abergel και την makeup artist Gucci Westman που τη βοήθησαν με την υπέροχη εμφάνιση, με τον πρώτο να μοιράζεται μια φωτογραφία στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποιοι έγραψαν «ουάου», «το λατρεύω», «υπέροχο», ενώ οι θαυμαστές αποκαλούσαν την Kidman «υπέροχη», «η πιο τέλεια» και «καυτή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir)

Το ντεμπούτο της ξανθιάς πλέον ηθοποιού έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου πόζαρε σε ένα εξώφυλλο για το τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού Elle , επιδεικνύοντας τους μυς της σε μια σειρά από εμφανίσεις.

Παρά την πρόσφατη αλλαγή του στυλ της, η Nicole Kidman  δεν είναι άγνωστη σε μια ξανθιά στιγμή.

Τον Ιανουάριο του 2024, η ηθοποιός πόζαρε για μια φωτογράφιση εξωφύλλου της Vogue της Αυστραλίας, όπου είχε μακριά ξανθά μαλλιά και κολλητά εσώρουχα από δαντέλα ενώ κρατούσε ένα φίδι στο λαιμό της.

Ατρόμητη η Nicole Kidman: Πόζαρε με ένα φίδι τυλιγμένο στο λαιμό της για τη Vogue

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καθαριστικό vs μαντηλάκια καθαρισμού: Τι λειτουργεί πιο αποτελεσματικά στην επιδερμίδα σας;

HerNewskl

Πώς να απαλλαγούμε από τη μυρωδιά του μανταρινιού στα χέρια

HerNews ka

Zendaya: Με ανανεωμένο look & «αέρα» νύφης στην πρεμιέρα του Challengers στο Παρίσι

HerNews ka