HerNews.gr
Διεθνή

Mariah Carey: Αποκαλύφθηκε ο πλούσιος τρόπος ζωής της Βασίλισσας των Χριστουγέννων

Η Mariah Carey, η εμβληματική Βασίλισσα των Χριστουγέννων , φέρεται να γίνεται πρωτοσέλιδο για τις υπερβολικές συνήθειες δαπανών της που φαίνεται να επηρεάζουν την περιουσία της 340 εκατομμυρίων δολαρίων , όπως αναφέρει το RadarOnline.com.

Πηγές αποκαλύπτουν ότι η 54χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα ξεφάντωμα για ψώνια εκτός ελέγχου, πέφτοντας έως και ένα εκατομμύριο δολάρια το μήνα σε αυτό που οι πηγές περιγράφουν ως «άχρηστα πράγματα».

Κάποτε ήταν γνωστή ως επιφυλακτική με τα χρήματά της, οι δαπάνες της Mariah Carey φέρεται να έχουν φτάσει σε νέα ύψη.

Οι συνήθειες των δαπανών της Mariah Carey είναι εκτός ελέγχου

Γνωστή για την εορταστική επιτυχία της, «All I Want For Christmas is You», που φέρεται να αποφέρει 3 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, η Carey λέγεται ότι αντιμετωπίζει αυτό το εισόδημα ως «τρελό χρήμα».

Οι πηγές ισχυρίζονται ότι το σπαταλά για «απαίσια ακριβά» ρούχα σχεδιαστών και κιβώτια σαμπάνιας, ζώντας μια ζωή φαινομενικά αφιερωμένη στο να ξοδεύει χρήματα. 

Σύμφωνα με πηγές, η Carey λατρεύει να παίζει το ρόλο ενός γενναιόδωρου Άγιου Βασίλη , παραγγέλνοντας δώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για να συγκεντρώσει πολλά δωμάτια γεμάτα δώρα.

Ωστόσο, η γενναιοδωρία της δεν φαίνεται να αναπληρώνει τις υπερβολικές συνήθειες αγορών της στο Διαδίκτυο , οδηγώντας σε μια υπερχείλιση μη ανοιγμένων πακέτων.

Η Mariah Carey η οποία έχει τα 12χρονα δίδυμα με τον πρώην σύζυγό της, Nick Cannon, φημολογείται επίσης ότι ξοδεύει σε υπερμεγέθη προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου κάποιου που θα τη θαυμάζει ενώ φτιάχνει το μακιγιάζ της.

Αυτή η υποτιθέμενη συμπεριφορά πηγάζει από αυτό που οι πηγές περιγράφουν ως «δικαιωμένη άποψη για τον εαυτό της».

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να αντέξει οικονομικά έναν τόσο πλούσιο τρόπο ζωής , οι πηγές εκφράζουν ανησυχίες για τον εγωισμό της Carey , φοβούμενοι ότι οι υπερβολικές συνήθειές της μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε πτώση.

Η Mariah Carey φέρεται να επιδίδεται σε πολυτελείς πλαστικές επεμβάσεις, αυθόρμητες αγορές σπορ αυτοκινήτων και άλλες ακραίες συμπεριφορές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Barbie: Η φωτογραφία του Ryan Gosling με πλατινέ μαλλιά

Her News b

TikTok: Πατέρας κάνει πλάκα στον δίχρονο γιο του για τη σκιά του και διχάζει τους χρήστες

Her News

Στον Βόρειο Πόλο έφτασε ο καπνός από τις πυρκαγιές στη Σιβηρία

Her News