HerNews.gr
Social News

Hailey Bieber: Διέψευσε τις φήμες ότι ο γάμος της με τον Justin «περνά κρίση»

Η σύζυγός του Justin, Hailey Bieber, διέψευσε τις ανησυχίες για τον γάμο τους δημοσιεύοντας ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο Instagram για τα 30ά του γενέθλια την Παρασκευή.

«30!!!!!!!????????????!!!! Αυτό έγινε γρήγορα. Οι λέξεις δεν θα μπορούσαν ποτέ να περιγράψουν πραγματικά την ομορφιά αυτού που είσαι», έγραψε η Hailey. «Χρόνια πολλά σε σένα… αγάπη της ζωής μου, για μια ζωή».

Η ανάρτηση της Hailey Bieber έρχεται αφού οι θαυμαστές εξέφρασαν την ανησυχία τους στο διαδίκτυο όταν ο μπαμπάς της, ζήτησε προσευχές για το ζευγάρι μέσω ενός αναδημοσιευμένου μηνύματος στο Instagram Story του την Τετάρτη.

Η ανάρτηση – η οποία προήλθε από τον ιδρυτή του All Things Possible Ministries Victor Marx και έδειχνε τον Justin να τραγουδά – περιελάμβανε κείμενο που έγραφε: «Χριστιανοί, παρακαλώ, όταν σκέφτεστε τον Justin & τη Hailey, αφιερώστε λίγο χρόνο για να προσευχηθείτε για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο».

Στη λεζάντα, ο Marx πρόσθεσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Eileen Marx, και η μαμά της Hailey, Kennya Baldwin, «προσεύχονται συχνά μαζί» για το διάσημο ζευγάρι.Hailey Bieber και Justin Bieber PDA«Υπάρχουν ειδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε θέσεις υψηλής ορατότητας και επίσης ο εχθρός δεν θέλει να πλησιάσουν πιο κοντά στον Ιησού», εξήγησε περαιτέρω.

«Συχνά λοιπόν, ανεξάρτητα από τα υλικά πράγματα ή τις επευφημίες, συχνά αντιμετωπίζουν πνευματικό πόλεμο που είναι έντονο και επιδιώκει να ναυαγήσει την πίστη, τον γάμο και τη ζωή τους γενικότερα. Ευχαριστώ λοιπόν».

Λίγες ώρες αφότου ο Baldwin, 57 ετών, προκάλεσε ανησυχία, η Hailey και ο Justin φωτογραφήθηκαν να παρευρίσκονται σε μια εκκλησιαστική λειτουργία αργά το βράδυ μαζί στην Εκκλησία Churchome στο Saban Theatre στο Beverly Hills της Καλιφόρνια.Φωτογραφία γάμου της Hailey Bieber και του Justin BieberΠηγές είπαν στο TMZ ότι ο Justin και η Hailey περνούσαν από ένα «ιδιωτικό» οικογενειακό ζήτημα για το οποίο φέρεται να γνώριζε ο Baldwin και η κόρη του ήταν δυσαρεστημένη που οι συζυγικοί της αγώνες βγήκαν στο προσκήνιο.

Η Hailey και ο Justin Bieber παντρεύτηκαν  τον Σεπτέμβριο του 2018 και ήταν ανοιχτοί για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν νωρίς ως νεόνυμφοι.

Justin Bieber και Hailey Bieber PDAΤο 2021, η Hailey παραδέχτηκε ότι είχε προηγουμένως αμφιβολίες για την ένωσή τους, αλλά είπε ότι άλλαξε την οπτική της κατά τη διάρκεια ενός τηλεφωνήματος με τη μαμά της.

«Πήρα μια απόφαση», θυμήθηκε στο podcast «In Good Faith with Chelsea & Judah Smith».

«Γνωρίζω ότι αγαπώ αυτό το άτομο για πολύ καιρό και τώρα δεν θα ήταν η ώρα να τον εγκαταλείψω. Απλώς δεν θα του το έκανα».

Hailey Bieber: «Τσαντίστηκε» με τον πατέρα της που ζητούσε προσευχές για εκείνη και τον Justin

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Μπάρτζης: “Mε τον James μιλάμε λίγο στο τηλέφωνο. Η ταξιδιωτική εκπομπή ναυάγησε…”

Her News b

Khloé Kardashian: Διέγραψε φωτογραφία από το Instagram μετά από επικριτικά σχόλια για “κακό photoshop”

HerNews ka

Επεισόδια σε συναυλία του Νίκου Βέρτη: Πέταξαν θαυμαστή από τη σκηνή! – Βίντεο

HerNews ka