HerNews.gr
Social News

Nicole Scherzinger: Το τρυφερό αφιέρωμα στον αρραβωνιαστικό της για τα γενέθλιά του

Η Nicole Scherzinger  γιόρτασε τα γενέθλια του αρραβωνιαστικού της Thom Evans με μια σειρά από στιγμιότυπα στην παραλία την Πέμπτη, καθώς τον ευχαρίστησε που «την έκανε να γελάει». 

Η τραγουδίστρια η οποία αρραβωνιάστηκε τον πρώην παίκτη του ράγκμπι τον περασμένο Ιούνιο, ανήρτησε ένα τρυφεό αφιέρωμα για τα γενέθλια του Thom Evans.

Σε μια φωτογραφία, η Nicole φορούσε ένα μπικίνι με μοτίβο, ενώ ο Thom εθεάθη να φορά ένα σορτς μαγιό καθώς περπατούσαν στην άμμο. 

Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Χρόνια πολλά μωρό μου @te11. Ξέρω ότι είναι μια μέρα αργότερα, αλλά ήμασταν πολύ απασχολημένοι να ζούμε τη στιγμή χθες. 

Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάω εκ των έσω μετά από τόσα χρόνια. Σε αγαπώ πολύ και ελπίζω να νιώθεις πόσο σημαντικός και ξεχωριστός είσαι αυτή τη μέρα και κάθε μέρα». 

Η Nicole και ο Thom συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν πρωταγωνίστησαν στο Celebrity  X Factor το 2019, με τον Thom να ισχυρίζεται ότι είχε «χτυπήσει το τζακ ποτ» με τη Nicole.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως κριτής το 2012 και ήταν coach των άνω των 25 ετών στη σειρά 14.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα τον περασμένο Ιούνιο μέσω Instagram μαζί με δύο φωτογραφίες από την όμορφη στιγμή τους στην παραλία, που έγινε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο σπίτι της Nicole Scherzinger στη Χαβάη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thom Evans (@te11)

«Είπα ναι», έγραψε η Nicole Scherzinger στη λεζάντα της ανάρτησής της , ενώ ο Thom Evans έγραψε τη λεζάντα του «My Ever After».

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τον Evans να γονατίζει στην άμμο ενώ προσέφερε στην συγκινημένη Nicole Scherzinger το υπέροχο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Οι διακοπές τους στη Μύκονο

Η Nicole Scherzinger που αγαπά αρκετά την Ελλάδα και το δείχνει με το να την επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι, λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Thom Evans επισκέφθηκαν μαζί το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου.

Στην βόλτα τους ήταν μαζί τους η Μαρία Βερνίκου με την οποία διατηρούν φιλικές σχέσεις εδώ και αρκετά χρόνια.

Nicole Scherzinger: Αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της Thom Evans

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Μαλέσκου: «Αγαπητό μου σώμα σε χρειάζομαι» – Η νέα ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Her News

Ετεοκλής Παύλου: Αντικατέστησε το πρόσθετο μέλος του ποδιού του & έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: «Από αύριο ξεκινάω ενέσεις» – Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Her News