HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Χειρουργός αποκαλύπτει το ένα μέρος του σώματος ενός άνδρα που δείχνει το μέγεθος του πέους

Μια χειρουργός που ειδικεύεται στη σεξουαλική υγεία λέει ότι δεν μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος του πέους ενός άνδρα απλά κοιτάζοντας τα χέρια και τα πόδια του.

Η Dr. Rena Malik έκανε τη δήλωση στο Ημερολόγιο ενός podcast τη Δευτέρα, καταστρέφοντας το στερεότυπο ότι οι άντρες με μεγαλύτερα παπούτσια είναι καλύτερα προικισμένοι.

Ωστόσο, η χειρουργός, είπε ότι υπάρχει ένα μέρος του σώματος που θα μπορούσε να υποδεικνύει με ακρίβεια το μέγεθος του πέους ενός άνδρα.«Το μέσο μέγεθος ενός χαλαρού πέους είναι 3,6 ίντσες και το μέσο μέγεθος ενός πέους σε στύση είναι 5,17 ίντσες», ισχυρίστηκε ο Caudle. «Είναι στην πραγματικότητα πιο κοντό από ό,τι νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα φαντάζονταν».«Υπάρχει μια μελέτη – είναι μια ιαπωνική μελέτη όπου εξέτασαν μόνο Ιάπωνες άνδρες, επομένως υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί – αλλά μέτρησαν όλα αυτά τα μέρη του σώματος και το μήκος του πέους και βρήκαν ότι το μήκος της μύτης συσχετίστηκε με το μήκος του πέους, όχι με το μήκος του χεριού ή του ποδιού», δήλωσε.

Η ειδικός δεν αποκάλυψε αν είχε δει άλλες μελέτες που συνδέουν το μέγεθος της μύτης και του πέους, αλλά είπε ότι σίγουρα είχε παρατηρήσει μια αύξηση σε ασθενείς που πανικοβλήθηκαν.

Ο Malik είπε ότι τα αγόρια που θέλουν να επιμηκύνουν το πέος τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια συσκευή έλξης.

Ένας χειρουργός που ειδικεύεται στη σεξουαλική υγεία λέει ότι δεν μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος του πέους ενός άνδρα απλά κοιτάζοντας τα χέρια και τα πόδια του.«Πρόκειται για συσκευές που είναι κατασκευασμένες για την επιμήκυνση του πέους, αλλά είναι φτιαγμένες και για άνδρες που έχουν κάτι που ονομάζεται νόσος Peyronie», εξήγησε.

Σύμφωνα με την Mayo Clinic, η νόσος Peyronie «είναι μια κατάσταση κατά την οποία σχηματίζεται ινώδης ουλώδης ιστός στους βαθύτερους ιστούς κάτω από το δέρμα του πέους» προκαλώντας καμπύλες και επώδυνες στύσεις.

Μπορεί επίσης να κάνει το πέος πιο κοντό όταν είναι σε στύση.

Η Malik είπε ότι μια συσκευή έλξης μπορεί να αυξήσει το μήκος ενός πέους έως και 2 cm.

Ωστόσο, οι άντρες που ανησυχούν για το μέγεθος του πέους τους δεν πρέπει να φοβούνται.

Πέρυσι, ένας άλλος γιατρός δήλωσε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι υπερεκτιμούν το μέγεθος του μέσου πέους και είπε ότι οι περισσότεροι άνδρες μετά βίας μετρούν πάνω από 12,7 εκ. ακόμα και όταν είναι σε στύση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Σε αυτά τα επαγγέλματα είναι πιο συχνό!

Her News

Tips που θα κάνουν τον οργασμό ακόμη καλύτερο

Her News

“Γιατί δεν με φιλάει κατά την διάρκεια του σεξ;”: Οι λόγοι που τον οδηγούν εκεί

Her News b