HerNews.gr
Διεθνή

Rebel Wilson: Αποκάλυψε με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 35 της

Η Αυστραλή κωμικός και ηθοποιός Rebel Wilson αποκάλυψε στα πρόσφατα απομνημονεύματά της, «Rebel Rising», ότι «πραγματικά βίωσε έναν οργασμό για πρώτη φορά» όταν ήταν 39 ετών, σύμφωνα με το People.

Το έκανε μόνη της αφού άκουσε σεξουαλικά podcast και αγόρασε παιχνίδια που προορίζονταν για ευχαρίστηση.

«Είναι αυτό που έχανα τόσο καιρό;» θυμήθηκε να σκεφτόταν την φορά που κορυφώθηκε για πρώτη φορά.Η Rebel Wilson με τα απομνημονεύματά της "Rebel Rising"Η Wilson είπε ότι έφτασε στο μεγάλο “O” αφού έκανε περίπου 50 πρώτα ραντεβού και έκανε σεξ με δύο από τα άτομα που έβλεπε. Ονόμασε αυτή την περίοδο της ζωής της – κατά το έτος 2019 – «Έτος Αγάπης». (Σημειωτέον, ονόμασε το 2020 «Έτος Υγείας» και έχασε 60 κιλά).

«Ποτέ δεν είχα μάθει πραγματικά για τους οργασμούς».

«Όταν έκανα σεξ τα τελευταία χρόνια, ποτέ δεν είχα σκεφτεί πραγματικά την ευχαρίστησή μου», εξήγησε περαιτέρω. «Ήταν περισσότερο για τον άντρα που κορυφωνόταν και μετά πολύ γρήγορα το σεξ τελείωσε».

Η ηθοποιός του «Pitch Perfect» πρόσθεσε ότι σίγουρα είχε «βιώσει ευχαρίστηση» σε ορισμένα σημεία, αλλά ποτέ δεν έφτασε σε κορύφωση όπως οι άνδρες.

Η Rebel Wilson με τα απομνημονεύματά της "Rebel Rising"«Η έρευνά μου για το «Έτος Αγάπης» μου δίδαξε ότι το σεξ έχει πολλά περισσότερα από το να τελειώνει ο άντρας», έγραψε. «Έπρεπε κι εγώ να έχω οργασμό. Αυτό θα έπρεπε να ήταν προτεραιότητα».

Μετά το «Year of Love», η Rebel Wilson, τώρα 44 ετών, έβγαινε με τον επιχειρηματία Jacob Busch για αρκετούς μήνες μεταξύ 2020 και 2021. Ο χωρισμός τους επιβεβαιώθηκε τον Φεβρουάριο του 2021.

Στη συνέχεια έγινε ζευγάρι με τη σχεδιάστρια μοδας Ramona Agruma.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2022. Ωστόσο, δεν ανακοίνωσαν τα νέα μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023. Μέχρι τότε, η Rebel Wilson είχε ήδη υποδεχτεί ένα κοριτσάκι μέσω παρένθετης μητέρας.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης στο «Rebel Rising» ότι έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 35 της χρόνια από τον ηθοποιό Mickey Gooch Jr.

Selfie των Rebel Wilson και Mickey Gooch

Ο Rebel Wilson και η Ramona Agruma«Δεν χρειάζεται να χάσουν όλοι την παρθενιά τους ως έφηβοι», είπε στο People πριν από το ντεμπούτο των απομνημονευμάτων της. «Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι».

«Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να φτάσεις τα τριάντα σου όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθεις πίεση ως νέος».

Το “Rebel Rising” έκανε το ντεμπούτο του στις 2 Απριλίου.

Rebel Wilson: Δεν θα πιστεύετε σε ποια ηλικία είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Φοξ: Αφέθηκε στα χέρια του Δημήτρη Γιαννέτου κι έγινε μία φλογερή κοκκινομάλλα

Her News

Grammys 2023: Η Beyoncé κατάφερε να “σπάσει” το ρεκόρ στην καριέρα της

HerNewskl

Kourtney Kardashian: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει σπίτι με το νεογέννητο αγοράκι της

HerNews ka