HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Θα ανοίξει ξανά το Παλάτι του Μπάκιγχαμ για το κοινό μετά από πέντε χρόνια

Το Παλάτι του Μπουκίνχαμ θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του στο κοινό. Μετά από μια αποκατάσταση που διήρκεσε πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί, οι επισκέπτες θα μπορούν και πάλι να περιηγηθούν στις κύριες αίθουσες της Ανατολικής Πτέρυγας του παλατιού , με ξεναγήσεις που κοστίζουν 75 λίρες ανά ενήλικα.

Μικρές ομάδες τουριστών και επισκεπτών θα μπορούν να επισκέπτονται τα δωμάτια στον κύριο όροφο και τα κρατικά δωμάτια. Θα ρίξουν μια ματιά στο διάσημο κεντρικό μπαλκόνι του παλατιού, όπου οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες της Βρετανίας χαιρετούν τα πλήθη μετά από εκδηλώσεις όπως στέψες και γάμους.

Οι αίθουσες είναι διακοσμημένες με έργα τέχνης και έπιπλα από τη βασιλική συλλογή, συμπεριλαμβανομένων πινάκων των Thomas Gainsborough, Sir Thomas Lawrence και Franz Xaver Winterhalter στον Κύριο Διάδρομο και το ρολόι Kylin του Yellow Drawing Room.

Τι άλλο μπορούν να εξερευνήσουν οι επισκέπτες στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ;

Οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν το Central Hall , όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τον πρόσφατα ανακαινισμένο κρυστάλλινο πολυέλαιο σε σχήμα λωτού. Αυτό το δωμάτιο παρουσιάζει δύο αυτοκρατορικές μεταξωτές επιτοίχιες του 18ου αιώνα που ο αυτοκράτορας της Κίνας Guangxu δώρισε προσωπικά στη βασίλισσα Βικτώρια για το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο της.

Η Κεντρική Αίθουσα οδηγεί στο κεντρικό μπαλκόνι του παλατιού, ωστόσο, οι επισκέπτες δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο μπαλκόνι και θα πρέπει να αρκεστούν στην θέαση του από το εσωτερικό της αίθουσας.

Τα State Rooms είναι οι 19 αίθουσες όπου οι μονάρχες και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας δέχονται τους καλεσμένους τους σε κρατικές επισκέψεις και άλλες επίσημες τελετές. Τα State Rooms περιλαμβάνουν το Throne Room , που χρησιμοποιείται για δικαστικές τελετές και επίσημες δεξιώσεις.

Η Ανατολική Πτέρυγα

Η Ανατολική Πτέρυγα χτίστηκε με εντολή της Βασίλισσας Βικτώριας. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 1847 και 1849 και όταν ολοκληρώθηκαν, μετέτρεψαν την ανοιχτή αυλή σε σχήμα πετάλου σε κλειστό περιβάλλον. Η διακόσμηση εμπνεύστηκε από την ασιατική τέχνη λόγω του γούστου του Βασιλιά Γεωργίου Δ’ για αυτόν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις περιηγήσεις θα ξεκινήσει στις 9 Απριλίου. Οι εκδρομές θα πραγματοποιούνται καθημερινά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και από Δευτέρα έως Κυριακή τον Σεπτέμβριο.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο βασιλιάς Κάρολος & η Καμίλα τον αποκλείουν από σημαντικό γεγονός

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νόβακ Τζόκοβιτς: Συνεχίστηκε και στο Australian Open το μυστήριο με τα σκευάσματα

Her News

Φωτιά τώρα- Τυλίχθηκε στις φλόγες ελληνικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη

HerNewskl

Ιορδανία: Ο λαμπερός γάμος της πριγκίπισσας Ιμάν με τον Έλληνα επιχειρηματία Τζαμίλ Αλέξανδρο Θερμιώτη

Her News