HerNews.gr
Beauty

Το ρουζ εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο μετά τα 40; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι, στο TikTok , οι τάσεις ομορφιάς για γυναίκες άνω των 40 είναι σπάνιες. Η Mia Hawkswell, μια επαγγελματίας makeup artist που έχει συνεργαστεί με την Pamela Anderson και τη Rose Byrne , είναι μια δημιουργός περιεχομένου ομορφιάς που απευθύνεται ειδικά σε γυναίκες άνω των 40 ετών.

Σε ένα βίντεο, εξηγεί γιατί οι συνήθεις τεχνικές μας φαίνεται να μην λειτουργούν πλέον μετά από μια ορισμένη ηλικία. Το αριστοτεχνικό του; Η Mia Hawkswell χωρίζει το πρόσωπό της στα δύο, το ένα μισό για να δείξει τι πρέπει να κάνουμε και το άλλο μισό για να δείξει τι δεν πρέπει να κάνουμε. Cindy Crawford

Συμβουλή επαγγελματία makeup artist για τέλειο ρουζ

Η Mia Hawkswell εξηγεί ότι η κλασική τεχνική (βάζοντας ρουζ στα ζυγωματικά) δεν λειτουργεί πλέον το ίδιο καλά μετά από κάποια ηλικία, γιατί όπως λέει τα ζυγωματικά «έχουν πέσει». Αντί να το εφαρμόζετε εκεί που συνηθίζατε (που τείνει να τραβάει το πρόσωπό σας προς τα κάτω), συνιστά να εφαρμόσετε ρουζ κάτω από τα μάτια σας, στην κορυφή των ζυγωματικών σας και κοντά στο contouring σας, εάν το χρησιμοποιείτε.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια, θα ήταν επίσης καλύτερο να εφαρμόσετε το contouring σας λίγο πιο ψηλά από πριν. Στη συνέχεια, απλά πάρτε ένα πινέλο για να ανακατέψετε το ρουζ προς τα πάνω προς τους κροτάφους.

Αυτή η τεχνική blended blush λειτουργεί. Οι απλές αλλά αποτελεσματικές συμβουλές μακιγιάζ της Mia Hawkswell βοηθούν στην καταπολέμηση της βαρύτητας και απαλύνουν το μακιγιάζ όπως χρειάζεται.

@itsmemiamakeup Dos and donts… its natural we need to reevaluate each decade.. lets work againt gravity to lift and soften w our new techniques. Let me know if this makes sense…🥰 #over45 #over40club #makeup #miamakeup #antiagingmakeup ♬ Just Be True – Musik Relaksasi ID

Είσαι πάνω από 50 και φοράς γυαλιά; Τα κουρέματα από celebrities που θα σε εμπνεύσουν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Naomi Campbell: Το iconic χτένισμα της στη φωτογράφιση του οίκου Alexander McQueen

HerNewskl

Mocha Chocolate hair: To must-have χρώμα για τις μελαχρινές!

HerNewskl

Ιωάννα Τούνη: Πώς θα αντιγράψεις το βραδινό μακιγιάζ της;

HerNewskl