HerNews.gr
Beauty

Ιωάννα Τούνη: Πώς θα αντιγράψεις το βραδινό μακιγιάζ της;

Ιωάννα Τούνη

Για να αντιγράψεις το μακιγιάζ που έκανε η Ιωάννα Τούνη, αρχίζεις εφαρμόζοντας μια σκιά με έντονο χρώμα στα βλέφαρα. Μπορείς να επιλέξεις αποχρώσεις όπως το πράσινο, το μπλε, το μωβ ή ακόμα και το ροζ, ανάλογα με τη διάθεσή σου και το στυλ που θέλεις να δημιουργήσεις.

Εφαρμόζεις τη σκιά στο κινητό βλέφαρο και αν θέλεις να προσθέσεις βάθος, μπορείς να επιλέξεις μια σκιά σε σκούροτερη απόχρωση για την εξωτερική γωνία του ματιού.

Για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ, εφαρμόζεις μια απαλή σκιά σε nude τόνους στον εσωτερικό γωνία του ματιού για να φωτίσεις και να ανοίξεις το βλέμμα. Στη συνέχεια, προχώρα στην εφαρμογή μάσκαρας για να δώσεις όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σου.

Ιωάννα Τούνη: Πώς θα αντιγράψεις το βραδινό μακιγιάζ της;

Για το υπόλοιπο μακιγιάζ, προτίμησε απαλούς τόνους στα χείλη σου, επιλέγοντας ένα nude ή ροζ κραγιόν που θα δημιουργήσει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τα ζυγωματικά, μπορείς να επιλέξεις ένα ρουζ σε απαλό ροδο που θα προσθέσει μια υγιή λάμψη στο πρόσωπό σου. Επιλέξε ένα ροζ ή ροδακινί απόχρωση και εφάρμοσέ το στα ζυγωματικά σου με απαλές κινήσεις. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα highlighter σε παλ χρυσές ή ροζ αποχρώσεις και να το εφαρμόσεις στα υψηλά σημεία των ζυγωμάτων για να δώσεις ένα φωτεινότερο αποτέλεσμα.

Τέλος, μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ με ένα σωστό και προσεκτικά διαμορφωμένο φρύδι. Μπορείς να τα γεμίσεις ελαφρά με ένα μολύβι ή μια σκιά σε φυσική απόχρωση που ταιριάζει με το χρώμα των φρυδιών σου. Ακολούθησε το φυσικό τους σχήμα και δώσε τους μια ορισμένη αλλά φυσική εμφάνιση.

Με αυτά τα βήματα, μπορείς να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Ιωάννας Τούνη και να αναδείξεις τα καστανά μάτια σου με έντονες χρωματικές αποχρώσεις και απαλά χείλη. Αυτό το μακιγιάζ είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Glazed Donut στα μαλλιά; Η συντάκτρια Renee Rodriguez το δοκίμασε και το προτείνει

HerNewskl

Οι μύθοι γύρω από το μαύρισμα του καλοκαιριού που θα πρέπει να καταρρίψετε!

HerNewskl

Hailey Bieber: Bρήκαμε το αγαπημένο της αντηλιακό!

HerNewskl