HerNews.gr
Social News

Robert Pattinson: Η Suki Waterhouse ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία του παιδιού τους

Η Suki Waterhouse αγκαλιάζει τον τελευταίο της ρόλο ως μητέρα. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, 32 ετών, σύστησε στον κόσμο το βρέφος της και του αρραβωνιαστικού της Robert Pattinson μέσω Instagram την Πέμπτη 4 Απριλίου. Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το φύλο του παιδιού του.

Στην εικόνα, η νέα μαμά κοιτάζει γλυκά την κάμερα καθώς κρατά το μωρό της, το οποίο είναι τυλιγμένο σε μια κουβέρτα με καρδιές.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο άγγελε ❤️», έγραψε στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας.

Η Suki Waterhouse και ο Robert Pattinson φάνηκαν να επιβεβαιώνουν τον ερχομό του μωρού τους όταν φωτογραφήθηκαν σε μια βόλτα τους στο Λος Άντζελες, να σπρώχνουν ένα ροζ καρότσι σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail  στις 26 Μαρτίου. 

Η Waterhouse μοιράστηκε για πρώτη φορά ότι περίμενε παιδί όταν ανέβηκε στη σκηνή στο Corona Capital Festival στο Μεξικό, εκπλήσσοντας το πλήθος.

Σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε από θαυμαστές που δημοσιεύτηκε στο  X , πρώην Twitter, η Waterhouse είπε: «Είμαι πολύ λαμπερή σήμερα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει». Ήταν ντυμένη με ένα αστραφτερό ροζ μίνι φόρεμα, ένα πουπουλένιο παλτό, μπότες με κρόσσια και ένα αστραφτερό καλσόν.

Η τραγουδίστρια του “OMG” άνοιξε το παλτό της για να αποκαλύψει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, καθώς το πλήθος ξέσπασε σε ζητωκραυγές.

«Δεν είμαι σίγουρη αν λειτουργεί», πρόσθεσε χαριτολογώντας πριν ξεκινήσει τη μουσική της παράσταση.

Η  Waterhouse είναι σε σχέση με τον Pattinson για περισσότερα από πέντε χρόνια. Αυτή και  ο ηθοποιός συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά  τον Ιούλιο του 2018.

Τον Δεκέμβριο, μια πηγή  επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο.

«Είναι αρραβωνιασμένοι. Και οι δύο θέλουν να παντρευτούν. Είναι σημαντικό για αυτούς», ανέφερε η πηγή.

Robert Pattinson: Αρραβωνιάστηκε με την εγκυμονούσα σύντροφό του Suki Waterhouse

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιβάν Σβιτάιλο: «Πήρα 30 κιλά. Βούλιαξα στο αλκοόλ»

Her News b

Έγκυος η Μάρα Δαρμουσλή: Η φωτογραφία & οι πρώτες δηλώσεις

Her News b

Γ. Μπαμπινιώτης: Τα γλωσσικά λάθη που τον κάνουν έξαλλο

Her News