HerNews.gr
Σχέσεις

TikToker ανακάλυψε τον πιο έξυπνο τρόπο για να προσεγγίζει αγόρια σε μπαρ

Μια Καναδή TikToker δημιούργησε μια σφραγίδα για χρήση στα χέρια των ανδρών στα μπαρ που γράφει: «Είσαι χαριτωμένος και εγώ είμαι χαριτωμένη. Πρέπει να γνωριστούμε αν είσαι ελεύθερος».

Η σφραγίδα υπογράφεται με το όνομα του Instagram της Michelle Arshad, @messnamedmichelle.

Η Michelle Arshad, 24 ετών, επινόησε την πονηρή στρατηγική το 2022 με την αδερφή της και τη φίλη της, που είναι και οι δύο 23. Είχε παρατηρήσει ότι άλλες γυναίκες έφτιαχναν βραχιόλια με τα τηλέφωνά  τους για να τα μοιράζουν σε αγόρια στα μπαρ.

Έτσι, οι φίλες αγόρασαν εξατομικευμένες σφραγίδες και έγραψαν πάνω τη συγκεκριμένη ατάκα και το όνομα του προφίλ τους στο Instagram.Τα εξατομικευμένα γραμματόσημα $22 στο VistaPrint είναι κατάλληλα για 5.000 χρήσεις.

Όταν η Michelle Arshad έψαχνε για τον Mr. Right πριν από δύο χρόνια, δημιούργησε μια στάμπα που χρησιμοποιούσε στα χέρια των ανδρών στα μπαρ που έγραφε: "Είσαι χαριτωμένος και εγώ είμαι χαριτωμένος. Θα πρέπει να με χτυπήσεις αν είσαι single."H Arshad λέει ότι το βρίσκουν πιο εύκολο να “σημαδέψουν” έναν άντρα που τους αρέσει παρά να προσπαθήσουν να κάνουν οπτική επαφή για να ξεκινήσουν μια συζήτηση.

«Είμαστε όλοι λίγο εσωστρεφείς. Σκεφτήκαμε, “Ας πάρουμε μια σφραγίδα”», εξήγησε στο SWNS η Arshad. «Είναι πιο εύκολο από το να κάνεις οπτική επαφή, είναι κάτι ωραίο για να σπάσει ο πάγος».

Οι φίλες δοκίμασαν τις σφραγίδες τους.

«Θα ρωτούσαμε έναν τύπο, “Μπορείς να μας δώσεις το χέρι σου;”» είπε η Arshad. «Έλεγαν, “τι θα μας κάνεις;” Τον σημαδεύαμε με τη σφραγίδα και έλεγαν, «Κατάλαβα τι είναι αυτό τώρα».

Αν και η Arshad συνάντησε τον 25χρονο φίλο της στο γυμναστήριο, είπε ότι ο φίλος της κατέληξε να την κεράσει ποτό λόγω της σφραγίδας.

@messnamedmichelle Oh the single and desperate days lol #fyp #foryou ♬ suara asli – Dezalyr. – Bucin e chia

Η Arshad μοιράστηκε το σχέδιο προσέγγισής της στο TikTok με μια ανάρτηση τον περασμένο μήνα η οποία προσέλκυσε 2,4 εκατομμύρια προβολές.

«Πολλά κορίτσια έκαναν tag σε φίλες και είπαν, “Θα πρέπει να το πάρουμε αυτό”, είπε η Arshad. «Άλλοι έλεγαν: “Ω, τι θα γίνει αν ο φίλος μου έρθει σπίτι με αυτή τη σφραγίδα;”».

Η Arshad είπε ότι αν ήταν single, θα έπαιρνε «100%» ξανά τη σφραγίδα.Η Arshad μοιράστηκε το σχέδιο γραμματοσήμων της στο TikTok — μια ανάρτηση τον περασμένο μήνα προσέλκυσε 2,4 εκατομμύρια προβολές.

«Είναι δύσκολο να πλησιάσεις κάποιον τυχαίο. Είναι ένας ευκολότερος τρόπος να μιλάς με ανθρώπους και να προσεγγίζεις τους ανθρώπους», σκέφτηκε. «Ήταν μια δικαιολογία για να ανοίξω τα φτερά μου και να μιλήσω στους ανθρώπους».

Η συμβουλή της Arshad έρχεται καθώς νέα έρευνα δείχνει ότι ο Gen Zers προτιμά τα εικονικά πρώτα ραντεβού, τα οποία είναι βολικά και φθηνά, αντί να συναντιούνται αυτοπροσώπως.

Δείτε γιατί η έλξη είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εμφάνιση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι είναι το micro-cheating και πώς να το αντιμετωπίσετε;

HerNews ka

5 συμπεριφορές που αποκαλύπτουν ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται για εσένα!

HerNews ka

Πρέπει ή δεν πρέπει να φοράμε κάλτσες στο σεξ;

Her News b