HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner: «Είναι μια λανθασμένη αντίληψη ότι έχω κάνει τόση επέμβαση στο πρόσωπό μου»

Η Kylie Jenner έπεσε βαθιά στις ανασφάλειές της σε μια νέα συνέντευξη στο Homme Girls, αποκαλύπτοντας ότι ενώ «έκανε lip filler» δεν είναι τόσο πλαστική όσο νομίζει ο κόσμος.

Η 25χρονη ιδρυτής της Kylie Cosmetics, η οποία καλύπτει το τεύχος άνοιξη/καλοκαίρι 2023 του περιοδικού  μιλάει για την αυτοκρατορία του μακιγιάζ της, τα παιδιά της και τα διάσημα χείλη της στη συνέντευξη.

«Νομίζω ότι μια μεγάλη παρανόηση για μένα είναι ότι έχω κάνει τόση χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπό μου και ότι ήμουν κάποιος ανασφαλής άνθρωπος, και πραγματικά δεν ήμουν» αποκαλύπτει η Kylie Jenner.

Ενώ παραδέχεται ότι «ήθελε γεμάτα χείλη», η σταρ των «Kardashians» μοιράζεται ότι δεν ήταν λόγω ενός τεράστιου ζητήματος ανασφάλειας.

Η Kylie Jenner λέει ότι ήταν «πάντα το άτομο με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση» ως παιδί και «το κορίτσι που διασκέδαζε τους πάντες», αλλά λόγω της «ανασφάλειας για τα χείλη της» επέλεξε να κάνει μια αλλαγή.

«Έκανα lip filer και ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», μοιράζεται. «Δεν το μετανιώνω. Αλλά πάντα νόμιζα ότι ήμουν χαριτωμένη».

Ενώ τώρα είναι στην ευχάριστη θέση να συζητήσει για τα filers, η Jenner χρειάστηκε λίγο χρόνο για να παραδεχτεί ότι τα έκανε σε ένα επεισόδιο του «Keeping Up with the Kardashians» το 2015, η τότε 17χρονη αποκάλυψε μετά από πολλές εικασίες, «Έχω προσωρινά lip filers Είναι απλώς μια ανασφάλεια μου και αυτό ήθελα να κάνω».

Αφού είπε στους θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Ξεφορτώθηκα όλο το υλικό μου» το 2018, η σταρ επέστρεψε σε αυτό ένα χρόνο αργότερα, δηλώνοντας στο Paper Magazine ότι ήταν θαυμαστής του filler.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έπεσα κάτω από το νυστέρι και ανακατασκεύασα πλήρως το πρόσωπό μου, κάτι που είναι εντελώς ψεύτικο», είπε τότε, προσθέτοντας, «Δεν καταλαβαίνουν τι μπορούν πραγματικά να κάνουν τα καλά μαλλιά και μακιγιάζ».

Η ίδια επιβεβαίωσε, «Είναι fillers. Δεν το αρνούμαι»

Μαζί με τα χείλη της, η Jenner μοιράζεται περισσότερα για τη σειρά καλλυντικών της στη συνέντευξη στο HommeGirls, αποκαλώντας το μακιγιάζ «πάθος» και «αγάπη στη ζωή».

«Αυτό είναι που με κάνει να συνεχίζω κάθε μέρα, να είμαι δημιουργική στα καλλυντικά Kylie», λέει η Kylie Jenner, μοιράζοντας ότι «επαναλαμβάνει την επωνυμία της».

Όσο για τη φιλοσοφία της για την ομορφιά από τότε που έγινε μαμά, η τηλεπερσόνα μοιράζεται ότι «έχει αλλάξει τόσο πολύ».

Η Jenner, η οποία μοιράζεται μια 5χρονη κόρη, τη Stormi , και τον 1χρονο γιο, Aire , με τον Travis Scott, λέει ότι η μητρότητα την έχει κάνει να βλέπει τον εαυτό της διαφορετικά.

«Βλέπω τα χαρακτηριστικά μου στην κόρη μου και στον γιο μου τώρα, αλλά ξέρετε, η κόρη μου μου μοιάζει. Βλέπω την ομορφιά μου μέσα της και αυτό με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου περισσότερο σίγουρα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Έχει έρθει πολύ κοντά με τον Maluma – Φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Απουσίαζαν από την Πασχαλινή λειτουργία

HerNews ka

Kardashians-Jenners: Το φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι τους

HerNews ka