HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Η Φαίη Ρουμπίνη μιλά στο HerNews: «Είχα αρκετές δυσκολίες στο ξεκίνημά μου, δεν σου χαρίζεται τίποτα»

Η Φαίη Ρουμπίνη, γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά είναι από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες της γενιάς της. Κάθε της τραγούδι γίνεται αμέσως hit, αποσπώντας εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο κόσμος την αγάπησε από την πρώτη στιγμή για την θετική ενέργεια που αποπνέει πάνω στην πίστα αλλά και για τα άκρως ανεβαστικά τραγούδια της.

Με την ιδιαίτερη χροιά της και το μοναδικό της ταμπεραμέντο, η Φαίη Ρουμπίνη βάζει «φωτιά» κάθε Σάββατο στη σκηνή του J2US στον Alpha με τον Θανάση Πάτρα αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές.

Η Φαίη Ρουμπίνη μιλά στο HerNews και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Αλεξανδρίδου για την εμπειρία της στο J2US, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της αλλά και για το νέο της τραγούδι «Πιάσε Κότσο Τα Μαλλιά Σου».

Είστε γεννημένη και μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο διάστημα όμως για τις ανάγκες του J2US βρίσκεστε στην Αθήνα. Πως ήταν αυτή η μετάβαση για εσάς;

 Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εμένα και προσαρμόστηκα γρήγορα στους ρυθμούς της πόλης. Περνάμε υπέροχα στο J2US κάθε Σάββατο αλλά και κατά τη διάρκεια των προβών.

Σκέφτεστε να εγκατασταθείτε μόνιμα στην Αθήνα;

Προς το παρών το να αφήσω τη Θεσσαλονίκη και να εγκατασταθώ μόνιμα στην Αθήνα δεν είναι κάτι που σκέφτομαι, αλλά πολύ πιθανό στο μέλλον να εγκατασταθώ στην Αθήνα  λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πως είναι το μέχρι τώρα “ταξίδι” σας στο J2US;

Είναι φανταστικό, μια μοναδική εμπειρία και σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Νίκο Κοκλώνη και όλη την παραγωγή αυτού του φαντασμαγορικού show!

Με τον Θανάση Πάτρα έχετε καλή χημεία; Είναι καλός “μαθητής” ;

Απίστευτη χημεία. Ακούει, προσαρμόζεται, έχει την διάθεση να μάθει νέα πράγματα και του αρέσει πολύ η όλη διαδικασία. 

Πιστεύετε ότι μπορείτε να φτάσετε και στον τελικό του J2US;

Φυσικά όπως είναι λογικό, είναι κάτι που θα ήθελα πολύ, όμως αυτό μόνο ο Θεός και ο κόσμος το ξέρει.

Κυκλοφόρησε και το καινούργιο σας τραγούδι «Πιάσε Κότσο Τα Μαλλιά σου»

Ναι, μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Πιάσε Κότσο Τα Μαλλιά Σου». Είναι χορευτικό, είναι ανεβαστικό και κουνάει πολύ ως λαϊκοδημοτικο. Οι στίχοι ανήκουν στον Αργύρη Αράπη και η σύνθεση στον Μιχάλη Τουραντζίδη.

Έχετε πειραματιστεί με διάφορα είδη τραγουδιού, αλλά φαίνεται ότι είστε μια καλλιτέχνιδα που γνωρίζει καλά την «ταυτότητά» της. Είναι αλήθεια;

Είναι αλήθεια… η ταυτότητα μου είναι λαϊκή με βάση το ρεπερτόριο μου και την δισκογραφία μου. Παρ’ όλα αυτά έχω και μια ιδιαίτερη αδυναμία στο λαϊκοδημοτικό τραγούδι κάτι που αρέσει πολύ και στον κόσμο. 

Αντιμετωπίσατε δυσκολίες στην αρχή της καριέρας σας;

Αρκετές θα έλεγα. Δεν σου χαρίζεται τίποτα. Η πολλή δουλειά και η αγάπη του κόσμου οδηγούνε τα βήματα μου, μα πάνω από όλα η ευλογία Του Κυρίου.

Κάθε τραγούδι σας έχει εκατομμύρια προβολές στο YouTube με τα περισσότερα να γίνονται αμέσως επιτυχία. Πως σας κάνει να αισθάνεστε αυτό;

Διαλέγω με πολλή προσοχή και θετική διάθεση τα τραγούδια που δισκογραφώ. Τα μοιράζομαι με το κοινό μου με μοναδικό σκοπό να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε πολύ. Σαφώς τα εκατομμύρια views στο You Tube οφείλονται στον λαό.

Το «Ρουμπίνη» είναι κάποιο ψευδώνυμο ή είναι το πραγματικό σας επίθετο;

Το «Ρουμπίνη» είναι ψευδώνυμο που το βρήκε και με “βάπτισε” ο παραγωγός μου και δημιουργός των τραγουδιών μου Αργύρης Αράπης.

Η επιτυχία ήρθε αμέσως στην «πόρτα» σας;

Η επιτυχία ήρθε με αργά και με σταθερά βήματα. Με πίστη και πολλή υπομονή σε ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια ;

Όσο βρίσκομαι με τον παρτενέρ μου Θανάση Πάτρα στο J2US, επειδή τα live της εκπομπής πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, ο μάνατζέρ μου, μού έκλεισε κάποιες εμφανίσεις που θα γίνονται καθημερινές ημέρες, οι ημερομηνίες των οποίων θα ανακοινωθούν στα social media.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάκης Γαβαλάς: «Αγαπώ την Ελλάδα για τον ήλιο, τα σουβλατζίδικα και το κιτς»

HerNews ka

Δόμνα Μιχαηλίδου: Μιλά για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού

Her News

Ευριδίκη Βαλαβάνη: Μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

HerNews ka