HerNews.gr
Beauty

Zendaya: Με ανανεωμένο look & «αέρα» νύφης στην πρεμιέρα του Challengers στο Παρίσι

Η Zendaya είχε μακριά ξανθά μαλλιά καθώς βγήκε για την πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας της, «Challengers», ενώ βρισκόταν στο Παρίσι το Σάββατο.

Η ηθοποιός του “Greatest Showman” έκανε το νέο της look caramel blonde, με απαλούς κυματισμούς και τα μπροστινά μέρη κρυμμένα πίσω από τα αυτιά της.

Για την τελευταία της εμφάνιση της ημέρας στο κόκκινο χαλί, η Zendaya επέλεξε μια αλλαγή παλέτας με μια λευκή εμφάνιση που βασίζεται σε ένα δυνατό κομμάτι και μοιάζει αρκετά με νυφικό: ένα προσαρμοσμένο σύνολο Louis Vuitton από τον Nicolas Ghesquière που αποτελείται από ένα δερμάτινο μπουστάκι και μια ντραπέ φούστα από σιφόν, με μια φαρδιά λευκή δερμάτινη ζώνη. 

Η Zendaya ολοκλήρωσε την κομψή εμφάνισή της με ένα διαμαντένιο ασημένιο  κολιέ, σκουλαρίκια και χοντρά δαχτυλίδια.

Η σταρ του «Euphoria» επέλεξε για την περίσταση απαλό μακιγιάζ με σκιά ματιών σε ροζ χρώμα και ρουζ με nude χείλη.

Καθώς περπατούσε στο χαλί, αφιέρωσε χρόνο για να χαιρετήσει τους θαυμαστές της, λαμβάνοντας μάλιστα ένα τεράστιο κρουασάν από έναν, σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram.

«Είναι αληθινό!» είπε ενώ αργότερα έκανε ότι ποζάρει με το κρουασάν για τους θαυμαστές της.

Η σταρ έκανε το ντεμπούτο της με τα ξανθά μαλλιά της τον περασμένο μήνα ενώ προωθούσε τη νέα της σπορ ταινία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WWD (@wwd)

Η Zendaya έχει κάνει πολλές εντυπωσιακές αλλαγές και εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια του μακροχρόνιου στυλίστα της Law Roach.

Το Challengers θα βγει στους κινηματογράφους στις 24 Απριλίου. Αυτή η ταινία περιγράφει ένα ερωτικό τρίγωνο με επίκεντρο την Tashi (Zendaya), ένα αστέρι του τένις που ξεκινά μια ρομαντική σχέση με δύο άλλους επαγγελματίες παίκτες της περιοδείας, τον Art (Mike Faist) και τον Patrick (Josh O’Connor ). Μετά από έναν τραυματισμό που τερματίζει την επαγγελματική της σταδιοδρομία, η Tashi παντρεύεται και γίνεται προπονήτρια του Art, μια συνεργασία που καταλήγει στο χάος όταν ο Art και ο Patrick αναγκάζονται να παίξουν ο ένας εναντίον του άλλου χρόνια αργότερα.

Zendaya: Η δυναμική της εμφάνιση στην πρεμιέρα του Dune

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να ξυρίσετε την περιοχή του μπικίνι σας για λείο δέρμα χωρίς σημάδια

HerNews ka

J-Beauty: Οι δύο βασικοί πυλώνες που πρέπει να γνωρίζετε

HerNewskl

Τζούλια Ρόμπερτς: Αποκαλύπτει τη μοναδική τάση ομορφιάς που θα έλεγε στον νεότερο εαυτό της να αποφύγει

HerNews ka