HerNews.gr
Beauty

Zendaya: Η δυναμική της εμφάνιση στην πρεμιέρα του Dune

Zendaya-hernews

Η Zendaya συνεχίζει να εντυπωσιάζει ως fashion icon, καθώς αναδεικνύει συνεχώς κομψές και εκκεντρικές ενδυματολογικές επιλογές. Στην πρεμιέρα του Dune: Part Two στη Νέα Υόρκη, η εμφάνισή της ήταν απλά εντυπωσιακή, αφήνοντας τους θεατές με ανοιχτό το στόμα.

Zendaya

Το νέο της look, σε συνεργασία με τον στιλίστα της, ήταν μια συνδυαστική απόφαση μεταξύ του σικάτου και του avant-garde, αποδίδοντας ένα δυναμικό, σέξι και πολύ σύγχρονο στυλ.

Το φόρεμα από τον οίκο μόδας Stéphane Rolland αποπνέει μια minimal αισθητική με μακριά μανίκια και εντυπωσιακά cut-outs στην μπροστινή πλευρά. Οι χρυσές ανάγλυφες λεπτομέρειες στο κάτω μέρος του φορέματος προσθέτουν ένα φουτουριστικό στοιχείο, που είναι χαρακτηριστικό της περιοδείας της ταινίας.

Zendaya: Η δυναμική της εμφάνιση στην πρεμιέρα του Dune

Η επιλογή αυτή αναδεικνύει το κομψό αλλά ταυτόχρονα προκλητικό στυλ της Ζεντάγιας, καθιστώντας την μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί.

Zendaya

Με την εξαιρετική της εμφάνιση, η Ζεντάγια και ο στιλίστας της δείχνουν ότι έχουν κατανοήσει απόλυτα την αισθητική και την προσωπικότητά της, δημιουργώντας ένα look που αποπνέει στυλ, πολυτέλεια και κομψότητα. Με αυτόν τον τρόπο, η Ζεντάγια συνεχίζει να καθιερώνεται ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά fashion icons της εποχής μας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

Zendaya: Η φουτουριστική εμφάνιση που προκάλεσε αίσθηση στο κόκκινο χαλί!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νυφικό μανικιούρ: Μοναδικές ιδέες για όλα τα γούστα

Her News b

Makeup tips για να βγαίνεις καλύτερη στις φωτογραφίες

Her News

Kylie Jenner: Έγινε ξανθιά και είναι πραγματικά αγνώριστη!

HerNewskl