HerNews.gr
Rainbow

Don Lemon: Ο πρώην παρουσιαστής του CNN παντρεύτηκε τον αγαπημένο του στη Νέα Υόρκη

Ο πρώην παρουσιαστής του CNN και παρουσιαστής του The Don Lemon Show,  παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Tim Malone, σε μια ιδιωτική τελετή στην Πρεσβυτεριανή Εκκλησία Fifth Avenue στη Νέα Υόρκη.

Την τελετή χοροστάτησε η πρέσβης των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Linda Thomas-Greenfield , σε λειτουργία στην οποία παρευρέθηκαν περίπου 140 καλεσμένοι.

Τώρα 58 ετών, ο Don Lemon μίλησε στο περιοδικό People για τον γάμο του «Είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία απλά δεν ανησυχώ. Αλλά γι’ αυτό το συγκεκριμένο (τον γάμο) ανησυχώ κρυφά, αλλά εγώ θα αφήσω τον Tim να αναλάβει τα ηνία γιατί είναι πολύ καλός στον προγραμματισμό».

Η ιστορία του Don Lemon

Ο Malone και ο Lemon ήταν ήδη 5 χρόνια αρραβωνιασμένοι, λίγο πριν ξεκινήσει η πανδημία του Covid-19, με το ζευγάρι να έχει γνωρίστει το 2017. Ο Lemon μίλησε για την ιδιωτική του ζωή στα απομνημονεύματά του το 2011, «Transparent», αναφέροντας ότι οι κοντινοί του άνθρωποι και τα μέσα ενημέρωσης γνώριζαν τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πριν το επικοινωνήσει δημόσια.

Το 2023, ο Lemon απολύθηκε από τη θέση του στο CNN μετά από αρκετές καταγγελίες για μισογυνική συμπεριφορά με πολλές συναδέλφους του κατά τη διάρκεια του έτους.

«Θέλαμε να κάνουμε μια δημόσια δήλωση προκειμένου να έχουμε στο πλευρό μας και τους αγαπημένους μας. Προφανώς θα μπορούσαμε εύκολα να πάμε στο δημαρχείο. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τη νόσο Covid ως τέλεια δικαιολογία για να κάνουμε κάτι πραγματικά ήσυχο. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι επίσης ένα μήνυμα. Δεν ξέρω πόσοι είναι οι καλεσμένοι μας και από τις δύο πλευρές, ωστόσο, για πολλούς από αυτούς, θα είναι ο πρώτος γκέι γάμος που πηγαίνουν», υποστήριξε ο Lemon στο PEOPLE.

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρχαν διάσημοι καλεσμένοι όπως οι Matt Lauer, Clive Davis, Joy Behar, Tamron Hall, Dana Bash Alec και Hilaria Baldwin.

Ενώ μίλησε για το πώς συνέβησαν όλα, ο Lemon έγραψε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους λόγους που δεν μπορούσε να αρνηθεί (την πρόταση γάμου) «Μου έκανε ένα δώρο στα γενέθλιά του, Πώς θα μπορούσα να πω όχι;».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάρκελλος Νύκτας: «Με έδιωξαν από ιδιωτικό σχολείο επειδή ήμουν gay»

HerNews ka

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ από την νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες»

Her News

ΗΠΑ: Ο Υπουργός Μεταφορών και ο σύζυγος του, υιοθέτησαν δύο μωρά

Her News