HerNews.gr
Beauty

Bubblegum Nails: Είναι το πιο περιζήτητο μανικιούρ της Άνοιξης

Ακόμη και οι μινιμαλιστές των νυχιών θέλουν μερικές φορές να δώσουν μια άλλη νότα στο μανικιούρ τους και τα bubblegum nails είναι η νεανική αλλαγή που κρατά τα πράγματα χαριτωμένα για την άνοιξη.

Τα καθαρά ροζ γαλλικά και τα απαλά ροζ γαλακτερά νύχια έχουν γίνει η καλύτερη επιλογή των μίνιμαλ κοριτσιών που αναζητούν κάτι απαλό και διακριτικό, αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε την καθαρή εμφάνιση ενώ εισάγετε λίγο περισσότερο χρώμα, τα bubblegum nails είναι αυτό που πρέπει.

Τι είναι τα bubblegum nails

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η τάση εισχωρεί σε μια παλέτα ροζ τσιχλόφουσκας, κάνοντας τα πράγματα λίγο πιο φωτεινά από τα γαλλικά ροζ. Αλλά για να διατηρηθεί φρέσκο, λεπτό και δροσερό, η εμφάνιση διοχετεύει επίσης μια ελαφρώς διάφανη υφή τσιχλόφουσκας.

Το χαρούμενο ροζ διοχετεύει αγνά ανοιξιάτικα vibes και προσθέτει αξιολάτρευτο πλεονέκτημα σε ένα μανικιούρ που εξακολουθεί να αισθάνεται γυαλισμένο και εκλεπτυσμένο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Le Manoir™ (@lemanoir)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alesya Sansilt (@sansilt)

Πώς να επιτύχετε τα τέλεια bubblegum nails

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υιοθετήσετε την τάση. Τα έχουμε δει κοντά, μακριά, clean, τετράγωνα και σε αμυγδαλωτά νύχια. Πιο πρόσφατα, η nail artist Harriet Westmoreland δημιούργησε ένα χαριτωμένο κοντό σετ για τη διασημότητα πελάτισσά της Lily Allen. Τα έχουμε δει επίσης στα δάχτυλα των ποδιών για μια ταιριαστή στιγμή μανικιούρ-πεντικιούρ.

7 χρώματα βερνικιού νυχιών που θα φοράμε όλες αυτή την άνοιξη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Collagen sandwiching: H νέα τάση που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα

HerNewskl

Hailey Bieber: Πώς θα πετύχετε το τέλειο ban με ένα και μόνο πρόϊον;

HerNewskl

Selena Gomez: Aυτό είναι το beauty item που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

HerNewskl