HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει για ενδέκατη ημέρα στη ΜΕΘ – Ο λόγος που δεν έχει αποσωληνωθεί

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται για ενδέκατη ημέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του στο J2US.

Το πρωί της Δευτέρας 8/4 η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ενώ αποκάλυψε πότε θα γίνει η αποσωλήνωσή του και τον λόγο που καθυστερεί.«Η αποσωλήνωση δεν είναι κάτι εύκολο, γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και μετά από έναν πλήρη έλεγχο εξετάσεων όταν οι ενδείξεις του πακέτου και της κλινικής κατάστασης είναι αυτές που λένε στην ομάδα των γιατρών να προχωρήσουν. Ήδη έχουν κάνει δύο απόπειρες, το Σαββατοκύριακο δεν έγινε καμία απόπειρα γιατί σήμερα Δευτέρα θα γίνουν κάποιες εξετάσεις και μετά τα αποτελέσματά τους θα ξεκινήσει να γίνεται η αποσωλήνωση για τρίτη φορά» δήλωσε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Και πρόσθεσε: «Δεν αποσωληνώνεις έναν άνθρωπο αν δεν είναι οι συνθήκες βάσει πρωτοκόλλου για να γίνει η αποσωλήνωση».

Στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη διευκρίνησε πως: «Να ξέρετε ότι η εγκεφαλική λειτουργία του Δημήτρη Κόκοτα ελέγχεται και η αποσωλήνωση δεν καθυστερεί. Τη βγάζω αυτή τη λέξη, δε μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχουμε ενδείξεις από τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν».

Από την πρώτη στιγμή που ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει μάχη για τη ζωή του, η σύζυγός του βρίσκεται στο πλευρό του.

Οι δηλώσεις της συζύγου του

«Η σταθερότητα αυτή είναι ενθαρρυντική στη συγκεκριμένη φάση. Έχουν γίνει δύο προσπάθειες να ξυπνήσουν, ωστόσο ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε θετικά και σταμάτησαν αμέσως. Αναμένεται να γίνει νέα προσπάθεια σταδιακής αποσωλήνωσης μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είναι δύσκολη και επίπονη για τον οργανισμό, γι’ αυτό και γίνεται με αργούς ρυθμούς», ανέφερε ρεπορτάζ του OPEN.

«Υπάρχει μία θετική βελτίωση, έστω και ελάχιστη κάθε μέρα. Μας ζητάνε να κάνουμε υπομονή. Προσωπική μου ελπίδα είναι πως θα πάει καλά, αλλά πάντα συγκρατημένα», δήλωσε η σύζυγος του, Κατερίνα.

Χαροπαλεύει ο Δημήτρης Κόκοτας: «Έφυγε και ξανά γύρισε» λέει η σύζυγος του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη»

HerNews ka

Ο Γιώργος Λιάγκας κοίταξε κρυφά το κινητό της Φαίης Σκορδά

Her News b

Κατερίνα Καραβάτου: Στο δυναμικό του MEGA

Her News