HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Σκουλός: “Η Ζεν θα μου λείψει. Είναι πολύ καλό κορίτσι. Η Ηλιάνα που έφυγε. Αυτοί”

Ο Δημήτρης Σκουλός θέλησε να παραχωρήσει μια συνέντεξη εφ’όλης της ύλης και φυσικά αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας GNTM.

Καλεσμένος στο “Στούντιο 4” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο διάσημος φωτογραφος και μίλησε ανοιχτά στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην ΕΡΤ1.

Δημήτρης Σκουλός

Αναφερομένος στην επαγγελματική του ζωή, ο Δημήτρης Σκουλός είπε πως:

“Η αρχή ήταν δύσκολη γιατί έχω μάθει να είμαι πάντα πίσω από τις κάμερες. Αυτή είναι η δουλειά μου. Ξαφνικά έπρεπε να είμαι μπροστά από την κάμερα. Δεν είναι εύκολο” είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός για την αναγνωρισιμότητα και τον ρόλο του σαν κριτής στο GNTM, ενώ πρόσθεσε: “Είναι πολύ ιδιαίτερο το σόου αυτό. Ό,τι έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση του ανθρώπου είναι πάρα πολύ δύσκολο”.

Επιπλέον, μίλησε για το γεγονός πως δε θα συμμετάσχει στν επόμενο κύκλο του GNTM, τονίζοντας πως: 

“Δεν το περίμενα ότι θα τελειώσει. Ήταν ξαφνικό. Περίμενα να με καλέσουν και για την επόμενη σεζόν. Απογοητεύτηκα στην αρχή. Μετά από μία ημέρα το ξεπέρασα. Δεν εξαρτώμαι εγώ από την τηλεόραση. Δεν είναι η δουλειά μου […] Έχω μάθει την απόρριψη. Ξέρω πως ό,τι αρχίζει, τελειώνει. Ένα, δύο, τρία, τέσσερα χρόνια, όσο! Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος, αν και δεν είμαι εγώ ικανός να το κρίνω. Θεωρώ ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είπα πάμε παρακάτω, γερά και βλέπουμε”.

Δημήτρης Σκουλός-hernews

Στην ερώτηση αν υπάρχουν φιλίες στην τηλεόραση, τοποθετήθηκε αναφέροντας ότι: 

Μου έμαθε ότι δεν υπάρχουν φιλίες. Είναι μια δουλειά, στην οποία δύσκολα υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους κι όταν κλείσει η κάμερα “Καληνύχτα σας”. Είμαι πολύ συναισθηματικός και με αντιδράσεις ανθρώπων λέω “Τώρα γιατί;”. Αυτό δεν έχει να κάνει με τους άλλους ανθρώπους αλλά με εμένα γιατί εγώ είμαι έτσι. Δεν θα είμαι υποψιασμένος από εδώ και πέρα. Θα κάνω αυτό που ξέρω να κάνω είτε είναι στην τηλεόραση είτε στη δουλειά μου και όλα καλά”.

“Η τηλεόραση επειδή έχει προβολή, έχει μεγάλο εγώ. Το έβλεπα και πριν γιατί ήταν η δουλειά μου. Ήμουν πίσω από την κάμερα και αυτόν τον ναρκισσισμό τον ξεχώριζα. Κάποιοι συμπεριφέρονται λες και τους χρωστάει ο Θεός. Δε σας χρωστάει κάτι ο Θεός. Κάτω η μπάλα. Είτε τυχεροί, έχετε κάνει περιουσία, έχετε αναγνωρισιμότητα, έχετε όλα τα καλά του Θεού. Πείτε ένα ευχαριστώ και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω, ούτε κάτι λιγότερο. Τέρμα. Είναι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν συνέχεια επιβεβαίωση. Ο ναρκισσισμός είναι ψυχικό νόσημα. Είναι θέμα γιατρού, όχι δικό μου”.

Όσον αφορά το αν θα του λείψει το ριάλιτι μόδας και οι υπόλοιποι κριτές, ο διάσημος φωτογράφος αποκάλυψε πως  “παρέα δεν κάναμε πολύ. Με κάποια άτομα. Περνούσα πολλές φορές πολύ καλά και άλλες πολύ δύσκολα. Κερδίζει το καλά. Θα μου λείψει αλλά σκεπτόμενος ότι θα κάνω διακοπές με τα παιδιά μου… Η Ζεν θα μου λείψει. Είναι πολύ καλό κορίτσι. Επειδή είναι πολύ έντονη, ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Είναι τόσο καλό κορίτσι. Είναι παιδάκι. Η Ηλιάνα που έφυγε τότε. Ήταν και είναι φίλη μου πάρα πολύ. Αυτοί”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Η Μπάγια Αντωνοπούλου λύνει τη σιωπή της: Ο λόγος που αποχώρισε από το Mega & το ενδεχόμενο να παντρευτεί

HerNews ka

Κατερίνα Μονογυιού για Τζώρτζη Μονογυιό: «Προσευχόμαστε γι’ αυτόν»

Her News

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δούλεψα πολύ σκληρά αλλά ήμουν πολύ σπάταλη. Τα έτρωγα στις τουαλέτες και στα λούσα»

HerNews ka