HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Δείχνει θάρρος αφού πήρε άλλη μια αμφιλεγόμενη απόφαση

Παρά τις αντιδράσεις, η Κέιτ Μίντλετον παραμένει απτόητη στη δέσμευσή της να διατηρήσει τις αγαπημένες οικογενειακές παραδόσεις. Μια τέτοια παράδοση είναι η ετήσια κυκλοφορία ενός πορτρέτου για τον εορτασμό των γενεθλίων του μικρότερου γιου της, του πρίγκιπα Λούις.

Καθώς ο πρίγκιπας Λούις ετοιμάζεται να γιορτάσει τα έκτα γενέθλιά του στις 23 Απριλίου, η Μίντλετον επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να συνεχίσει αυτή την πρακτική, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Το ερώτημα παραμένει αν η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα απαθανατίσει προσωπικά τη στιγμή ή θα επιστρατεύσει την τεχνογνωσία ενός επαγγελματία φωτογράφου για την περίσταση.

Οι ειδικοί προσφέρουν τις απόψεις τους

Πηγή μέσα στο Παλάτι, μιλώντας στους The Sunday Times, επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητα της Μίντλετον να προχωρήσει στα σχέδιά της παρά τη συνεχιζόμενη διαμάχη γύρω από την απεικόνιση της βασιλικής οικογένειας στα μέσα ενημέρωσης.

Το περιοδικό PEOPLE στάθμισε το θέμα, τονίζοντας την προσμονή γύρω από το πορτρέτο γενεθλίων του πρίγκιπα Λούις στον απόηχο των πρόσφατων αντιπαραθέσεων.

Απηχώντας αυτό το συναίσθημα, ένας βοηθός του Παλατιού εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την απόφαση της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ να μοιραστούν με το κοινό ματιές από τη ζωή των παιδιών τους. Αναγνωρίζοντας τη διαδεδομένη στοργή για την οικογένειά τους, αναγνωρίζουν την επιθυμία του κοινού να συμμετάσχει σε αυτές τις χαρούμενες περιστάσεις.

«Η πρότασή μου θα ήταν είτε η Κέιτ να τραβήξει τη φωτογραφία και να μην την ρετουσαρίσει ή να την τραβήξει και να εξηγήσει εκ των προτέρων πώς και γιατί άλλαξε τη φωτογραφία ή να την τραβήξει ένας επαγγελματίας φωτογράφος και να την εξηγήσει», είπε ο Άντερσεν στο Fox News.

«Εννοώ, θα έχει πραγματικά σημασία; Οι θεωρίες συνωμοσίας θα συνεχιστούν ούτως ή άλλως. Το συγκεκριμένο τζίνι είναι έξω από το μπουκάλι».

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σε ετοιμότητα να αναλάβει τον θρόνο καθώς ο βασιλιάς Κάρολος μάχεται με τον καρκίνο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αγανακτισμένος ο Μπραντ Πιτ: Σταματά την επιδίωξη της κοινής επιμέλειας των παιδιών του

HerNews ka

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια live συνέντευξης

Her News

Σον Πεν – Μπεν Στίλερ: Προσωπικές κυρώσεις από τη Ρωσία – Τους απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα

Her News b