HerNews.gr
Social News

Lenny Kravitz: Δείτε τον να σηκώνει βάρη με…ιδιαίτερο outfit

Ο Lenny Kravitz – γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ του – δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media την Τρίτη όπου γυμναζόταν με δερμάτινο παντελόνι, διχτυωτό φανελάκι, σκούρα γυαλιά ηλίου και μπότες.

Στο κλιπ, ο τραγουδιστής επαναλάμβανε την άσκηση ενώ κρατούσε μια φορτωμένη μπάρα, την οποία έσπρωχνε προς τα πάνω στο τέλος κάθε επανάληψης.

Παρά την περιοριστική του επιλογή στο ντύσιμο, ο 59χρονος μουσικός φαινόταν ότι ολοκλήρωσε την εξαντλητική ρουτίνα άσκησης με ευκολία, καθώς άλλοι θαμώνες στο δημόσιο γυμναστήριο κοιτούσαν έκπληκτοι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz)

«Δόξα τω Θεώ για σήμερα! Ευγνώμων. Ποτέ δεν ήταν καλύτερο», έγραψε ο Kravitz στη λεζάντα του βίντεο στο Instagram. «Δεν υπάρχουν συντομεύσεις, οπότε αδράξτε τη μέρα σας. Είναι όλα πιθανά. Αγάπη!».

Ενώ κάποιοι από τους θαυμαστές του και διάσημους φίλους του εστίασαν στη δυσκολία της προπόνησης του Kravitz, άλλοι επαίνεσαν τη δέσμευσή του στην boho chic αισθητική.

Λένι Κράβιτζ

Ο Leni Kravitz είπε στο USA Today τον περασμένο μήνα ότι προπονείται «πέντε ή έξι ημέρες την εβδομάδα» και παίρνει την προπόνησή του «πολύ σοβαρά».

«Προσπαθώ να ξεκουράζομαι όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά αυτή είναι η αδυναμία μου», εξήγησε, σημειώνοντας ότι ο παππούς του του δίδαξε τη σημασία της καθημερινής κίνησης και των καλών διατροφικών συνηθειών.

Αν και ο μακροχρόνιος βίγκαν δεν αποκάλυψε γιατί προτιμά να φοράει μπότες μοτοσικλέτας στο γυμναστήριο, όποιος και αν είναι ο λόγος, φαίνεται να λειτουργεί.

«Αν με ρωτούσες “Πότε ήσουν στην καλύτερη κατάσταση της ζωής σου;” είναι σήμερα, αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε. «Διανοητικά, σωματικά και πνευματικά, δεν ήμουν ποτέ καλύτερος».

Lenny Kravitz: Εμφανίζεται ολόγυμνος στο νέο του videoclip καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία μόνο με… το χέρι του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φως στο τούνελ: To συγκολονιστικό τρέιλερ της προτελευταίας εκπομπής και οι υποθέσεις που “κλείνουν”

HerNewskl

Νίνο: Το μήνυμα γεμάτο νόημα μετά το unfollow στη Ζόζεφιν

HerNews ka

Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ: Χρόνια πολλά

Her News