HerNews.gr
Social News

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Έβγαλε για «πρωινό περίπατο» το γουρούνι του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και το κατοικίδιο γουρούνι του πηγαίνουν για…περίπατο!

«Τίποτα σαν μια βόλτα το πρωί της Τρίτης με τη Schnelly μου!», έγραψε σε μια λεζάντα στο Instagram στις 9 Απριλίου ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Η ανάρτηση περιελάμβανε ένα βίντεο με τον ίδιο και το μέλος της ευρύτερης οικογένειας να περπατούν μαζί. 

Το κλιπ έδειχνε το γουρούνι να ακολουθεί στενά πίσω από τον Σβαρτσενέγκερ, βγάζοντας ήχους σε όλη τη διαδρομή. 

Όταν ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι είχε αποκτήσει το Schnelly τον Απρίλιο του 2023, το FOX 11 ανέφερε ότι «schnell» σημαίνει «γρήγορος» στα γερμανικά — κάτι που ταίριαζε επειδή το γουρούνι λέγεται ότι σηκώνεται γρήγορα στα πόδια του.  

Ο Schnelly έκανε εξαιρετική δουλειά συμβαδίζοντας με τον Σβαρτσενέγκερ καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από την εμφύτευση βηματοδότη μετά από τρεις προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς.

Μοιράστηκε την εμπειρία του κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast του Arnold’s Pump Club τον περασμένο μήνα.

«Την περασμένη Δευτέρα, έκανα χειρουργική επέμβαση για να γίνω λίγο περισσότερο μηχανή: Έβαλα βηματοδότη», είπε για τη διαδικασία της 18ης Μαρτίου, διαβεβαιώνοντας τους υποστηρικτές του ότι «τα πάει περίφημα ». 

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

«Έκανα την εγχείρησή μου τη Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή ήμουν ήδη σε μια μεγάλη περιβαλλοντική εκδήλωση με τη φίλη μου και συνάδελφο σταυροφόρο γυμναστικής Τζέιν Φόντα », συνέχισε ο Σβαρτσενέγκερ. «Κανείς δεν θα πίστευε ότι ξεκίνησα την εβδομάδα με χειρουργική επέμβαση».

Ο ηθοποιός του Predator ευχαρίστησε επίσης «όλη την ομάδα του στην κλινική του Κλίβελαντ» για την «καταπληκτική φροντίδα» που του παρείχαν.

Σε ένα βίντεο στο YouTube που κοινοποίησε  τον Σεπτέμβριο του 2023, θυμήθηκε ότι μια από τις προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις του ήταν «καταστροφή».

Ενώ μοιραζόταν τον δρόμο του προς την ανάκαμψη, ο πρώην αστέρας της δράσης είπε ότι όλα τα κομμάτια μετράνε – απλά σηκώθηκε από το κρεβάτι και περπάτησε 10 βήματα, τελικά τον έκανε να περπατήσει γύρω από το σταθμό των νοσοκόμων στο νοσοκομείο και μετά να προχωρήσει σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Τώρα είναι πίσω στο σπίτι του, απολαμβάνοντας τις βόλτες του με τη Schnelly. 

Ο Σβαρτσενέγκερ ομολόγησε ότι ήταν ο συμπρωταγωνιστής του στο Batman & Robin, Τζορτζ Κλούνεϊ, που του κέντρισε το ενδιαφέρον για τα γουρούνια ενώ προωθούσε την ταινία του Σαμποτάζ του 2014.

«Πάντα μου άρεσε που αγαπούσε τα γουρούνια· έχει αυτό το γουρουνάκι που το παίρνει παντού», είπε ο Σβαρτσενέγκερ, σύμφωνα με το The Columbus Dispatch.

«Έτσι αγόρασα ένα γουρούνι αμέσως μετά», πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Το μόνο πράγμα είναι ότι πρέπει να αγόρασα το λάθος γιατί, σε ελάχιστο χρόνο, ήταν 300 λίρες και μετά βίας μπορούσα να σηκώσω το όπλο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Το σπίτι των πολλών εκατομμυρίων που έχει από κινηματογράφο μέχρι γυμναστήριο

HerNews ka

Delulu: Τί σημαίνει και από που προέρχεται η λέξη;

Her News

Ελένη Τσαλιγοπούλου: “Γλύτωσα την έπαρση αλλά…”

Her News b