HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης από τότε που αποκαλύφθηκε ότι η εικόνα που είχε μοιραστεί με τα παιδιά της είχε επιμεληθεί.

Ήταν τέτοια η αναταραχή γύρω από την πριγκίπισσα της Ουαλίας, που έπρεπε να βάλει τέλος σε όλες τις εικασίες για το πού βρισκόταν στις 23 Μαρτίου, όταν ανακοίνωσε σε ένα βίντεο ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον εξήγησε ότι σκόπευε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε η προληπτική χημειοθεραπεία της να γίνεται όσο το δυνατόν πιο διακριτικά.

«Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου. Η δουλειά μου πάντα μου έφερνε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν μπορέσω, αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάκαμψη», είπε στο βίντεο.

Το μήνυμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν εντελώς σιωπηλοί από τότε.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε ξανά την Τετάρτη 10/4 δημόσια μέσω ενός μηνύματος που μοιράστηκε στα κοινωνικά του δίκτυα.

Μετά από τις διακοπές του Πάσχα όπου απολάμβαναν τα τρία τους παιδιά στο Anmer Hall, ο Ουίλιαμ χρησιμοποίησε τον επίσημο λογαριασμό του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας για να μοιραστεί τα πρώτα του λόγια από τότε που ήρθε στο φως η ασθένεια της συζύγου του.

Η Rachel Daly ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το διεθνές ποδόσφαιρο την ΤετάρτηΟ λόγος για τα πρώτα λόγια του Ουίλιαμ μετά την ανακοίνωση της ασθένειας της Κέιτ ήταν χάρη στην αποχώρηση της Ρέιτσελ Νταλί από το διεθνές ποδόσφαιρο. Η Νταλί ήταν αμυντικός στην ομάδα των Lionesses της Αγγλίας και νικήτρια του Euro 2022. 

Παίζει επίσης για την Άστον Βίλα στη Γυναικεία Σούπερ Λιγκ.

«Σας ευχαριστώ για τόσα πολλά αξέχαστα παιχνίδια με τις Lionesses, Rachel Daly – πολλά ακόμη γκολ για την Aston Villa τώρα!», έγραψε ο πρίγκιπας.

Κέιτ Μίντλετον: Δείχνει θάρρος αφού πήρε άλλη μια αμφιλεγόμενη απόφαση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner – Timothée Chalamet: Το τρυφερό φιλί τους στις Χρυσές Σφαίρες

HerNews ka

Δαλάι Λάμα: Σάλος με το βίντεο που τον δείχνει να φιλιέται με ένα αγόρι- Του ζητά να «του ρουφήξει τη γλώσσα»

HerNews ka

Η Bianca Censori πιο αποκαλυπτική από ποτέ: Εμφανίστηκε με φόρεμα «προφυλακτικό»

HerNews ka