HerNews.gr
Μόδα

Χαμηλόμεση φούστα: Θα είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τα μοντέλα σε φούστα που θέλουμε να φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι. Μετά την αναβίωση του χαμηλού τζιν τυπικού της δεκαετίας του 2000 , είναι η σειρά της φούστας που φοριέται πολύ χαμηλά στους γοφούς να καθιερωθεί ως το αστέρι της σεζόν.

Είτε πρόκειται για ένα ρευστό, διάφανο κομμάτι, είτε για ένα με μέγιστο όγκο, η χαμηλόμεση φούστα θα είναι αναμφίβολα η σικ επιλογή για να περάσετε το καλοκαίρι με γούστο, από την παραλία στην πόλη.

Πώς να φορέσετε μια χαμηλή μέση φούστα το καλοκαίρι του 2024;

Οίκοι και σχεδιαστές έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επανεξετάσουν την τάση. Ο κύριος σε αυτόν τον τομέα δεν είναι άλλος από τον Miu Miu , δημοφιλής για την ενημέρωση πολλών λεπτομερειών από τη δεκαετία του 2000, όπως η μικρο-φούστα. Άλλοι ακολούθησαν το παράδειγμά τους, όπως η Acne Studios , η οποία πρόσφερε στην καλοκαιρινή της πασαρέλα μια συλλογή εμπνευσμένη από εσώρουχα που φοριούνται στην πόλη.

Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι για να φορέσετε τη χαμηλόμεση φούστα.

Φούστα με βολάν 
Acne Studios Άνοιξη 2024

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2024, τα Acne Studios ενίσχυσαν την εκλεπτυσμένη και κομψή αισθητική τους μέσα από τολμηρές δημιουργίες που, για πολλούς, επιβεβαίωσαν την πιο τολμηρή τάση της στιγμής: τα εμφανή εσώρουχα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η φούστα είναι χαμηλόμεση αυτή τη σεζόν και έχει μια άψογη ρευστότητα όπου η άνεση κυριαρχεί.

Micro φούστα με βολάν
Miu Miu άνοιξη 2024

Μίνι μήκος, μάξι όγκοι: η micro βολάν φούστα κάνει μεγάλη επιστροφή στη μόδα. Η Miu Miu επιβεβαίωσε την τάση στην πασαρέλα του σόου της άνοιξη-καλοκαίρι 2024 συνδυάζοντάς την με σιλουέτες με λεπτομέρειες δανεισμένες από την τάση grandpacore. Η χαμηλόμεση, βολάν φούστα είναι αρκετή από μόνη της!

Πλεκτή
Chanel άνοιξη 2024

Η πλεκτή φούστα είναι ένα καλοκαιρινό icon! Η Chanel αποκαλύπτει ένα άψογο μοντέλο, απλά διακοσμημένο με μερικές χρωματιστές ρίγες, που όλα συνδέονται με ένα ασορτί τοπ. Ακριβώς στο boho-chic ύφος της στιγμής, αυτή η τάση της φούστας μπορεί να φορεθεί με μια πληθώρα κοσμημάτων όλων των ειδών.

Σλιπ
Supriya Lele άνοιξη 2024

Αναγνωρίσιμη από τη χαμηλή μέση και τη μεταξένια αισθητική της, η slip φούστα , που είχε την ακμή της τη δεκαετία του 1990, ανταποκρίνεται στην τρέλα που προκαλεί η τάση των εμφανών εσωρούχων που φορούν οίκοι και σχεδιαστές όπως οι Gucci , Dolce & Gabbana ή ακόμα και η Supriya Lele.

Τζιν
YProject printempst 2024

Το τζιν είναι ένα must-have, όποια εποχή κι αν είναι. Αυτό το καλοκαίρι, εστιάζουμε κυρίως σε χαμηλομέσα και μακριά μοντέλα για ένα αβίαστο στυλ που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της κομψότητας. Εμφανίστηκε στο βάθρο της επίδειξης μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2024 Y/Project  και έκανε τη μέγιστη απήχηση.

Πες μου το ωροσκόπιό σου και θα σου πω τι παπούτσι χρειάζεσαι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το φόρεμα για εσάς που είστε καλεσμένες σε γάμο

HerNewskl

Αυτά είναι τα παντελόνια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της

HerNews ka

Julia Fox: Δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της – Το outfit φτιαγμένο από ρολόγια

HerNews ka