HerNews.gr
Συνταγές

Καρπούζι: Το TikTok μόλις βρήκε τον πιο χαριτωμένο τρόπο για να το σερβίρετε

Είτε ανυπομονείτε για το καλοκαίρι ως εποχή της φράουλας, εποχή της ντομάτας ή του καρπουζιού, είναι αδύνατο να αντισταθείτε στη γοητεία του καλοκαιρινού καρπού. Για τους ανθρώπους που αγαπούν να διασκεδάζουν τους επισκέπτες, μια μεγάλη φρουτοσαλάτα ή ένα πλατό με φρούτα και τυριά μπορεί να είναι χρήσιμοι τρόποι για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους μια ζεστή μέρα, αλλά ένας χρήστης του TikTok μπορεί να έχει μόλις βελτιώσει τις δεξιότητές μας στο πως να κόψουμε και να σερβίρουμε ένα καρπούζι σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Η Heather Wish Staller (ή @happykidskitchen στο TikTok) μόλις δημοσίευσε ένα TikTok μοιράζοντας τη διασκεδαστική της άποψη για το σερβίρισμα κομματιών φρέσκου καρπουζιού και έχουμε εμμονή.

Η Staller κόβει το καρπούζι της σε σχήματα που μοιάζουν με τηγανητές πατάτες με ένα κουπάτ και μετά το σερβίρει με ένα εύκολο ντιπ που μπορείτε να χτυπήσετε στο μπλέντερ. Το αποτέλεσμα είναι ένα αρκετά αξιολάτρευτο, *πολύ* ροζ smorgasbord καλοκαιρινής γεύσης.

@happykidskitchen 🍉Watermelon “Fries” with Easy Strawberry Yogurt Dip: So fun and refreshing! Blend plain or vanilla Greek yogurt with 3 to 4 strawberries (and optional honey or other sweetener to taste) then serve with sticks of watermelon. I used a crinkle cutter which you can buy on Amazon or any kitchen store. Make sure to refrigerate and serve chilled! Happy summer!! #momsoftiktok #watermelon #funfood #healthykidsfood ♬ Cruel Summer – Taylor Swift

Το ντιπ της αυξάνει τον παράγοντα των καλοκαιρινών φρούτων συνδυάζοντας απλό στραγγιστό γιαούρτι, με μια χούφτα φράουλες και μια νότα μελιού. Το κρεμώδες αποτέλεσμα κάνει μια ευχάριστη αντίθεση με τις τραγανές φέτες καρπούζι και θα ήταν νόστιμο ως ένα γρήγορο πρωινό. Επιπλέον, αυτό το snack είναι τόσο γρήγορο, που μετά βίας θα προσθέσει χρόνο στην προετοιμασία του καρπουζιού σας. 

Το καρπούζι είναι πλούσιο σε νερό και έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν την ενυδάτωση του οργανισμού, την υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας, τη μείωση της φλεγμονής και τη βελτίωση της όρασης λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη Α.

Overnight oat με φυστικοβούτυρο & λευκή σοκολάτα

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συνταγή: Φτιάχνουμε το πιο γλυκό χριστουγεννιάτικο δέντρο με 3 υλικά

Her News

Η πιο νόστιμη συνταγή για muffins πρωτεΐνης

HerNewskl

Ταραμοσαλάτα με μουστάρδα και μπούκοβο – Συνταγή από την Εύη Κατσιώνη

Her News