HerNews.gr
DECORNEWS

Τα 5 πιο δημοφιλή χρώματα καναπέ για το 2024

Όταν πρόκειται να επιλέξετε το τέλειο χρώμα καναπέ για το σαλόνι σας, υπάρχουν πολλές επιλογές ανοιχτές για εσάς. Είτε μπορείτε να δοκιμάσετε να βρείτε μια διαχρονική απόχρωση που θα προσφέρει διαρκές στυλ και γεύση στην καρδιά του σπιτιού είτε μπορείτε να ακολουθήσετε τις τελευταίες τάσεις. Εάν βρίσκετε τον εαυτό σας επηρεασμένο από το τελευταίο, ψάξαμε για να βρούμε τις πιο δημοφιλείς τάσεις του καναπέ της στιγμής.

Ως έχει, δεν έχουν αλλάξει πολλά στον κόσμο των τάσεων στο χρώμα του καναπέ και ορισμένες αποχρώσεις που εντοπίσαμε το 2023 εξακολουθούν να είναι υψηλές όσον αφορά τη δημοτικότητα. Αλλά υπάρχουν μερικοί νεότεροι πρωτοπόροι που λατρεύουμε.Εδώ είναι πέντε από τα πιο δημοφιλή χρώματα καναπέ για το 2024 για να φέρουν λίγη κομψότητα και στυλ στο σαλόνι σας (και τα καλύτερα χρώματα με έμφαση για να τα συνδυάσετε!).

1. Αποχρώσεις του μωβΈνας καναπές σε μωβ χρώμαΤο μωβ επιστρέφει σε μεγάλο βαθμό και είναι μια τάση εσωτερικού σχεδιασμού που ανθίζει παντού – από τον κόσμο της μόδας μέχρι την εσωτερική διακόσμηση.

Αν ψάχνετε για έναν νέο καναπέ και θέλετε να κάνετε μια δήλωση με ένα τολμηρό χρώμα που έχει κάποιο σοβαρό παράγοντα wow, τα royal purples, τα μελιτζανί και οι αποχρώσεις σε μπορντό αποτελούν μια εξαιρετική προσθήκη σε ένα ολόλευκο σαλόνι.

2. Απαλά και κρεμώδη 

Καναπέδες σε κρεμ χρώμα που χρησιμοποιούνται σε σαλόνιΔεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά τα καταπραϋντικά κρεμώδη χρώματα εξακολουθούν να είναι πάντα παρών στα σαλόνια της μόδας. Η υπόλευκη απόχρωση είναι σταθερά αγαπημένη και είναι ένα τέλειο διαχρονικό χρώμα σαλονιού. 

3. Κόκκινο ρουμπινίΈνα σαλόνι με κόκκινους καναπέδεςΕισαγάγετε την “απροσδόκητη θεωρία του κόκκινου”. Η απροσδόκητη θεωρία του κόκκινου υποδηλώνει ότι η προσθήκη ενός υπαινιγμού αυτού του χρώματος μπορεί να βοηθήσει ένα δωμάτιο να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και τολμηρό, χωρίς να είναι υπερβολικά έντονο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια δύσκολη απόχρωση για συνδυασμό, αλλά τα χρώματα που ταιριάζουν με το κόκκινο κυμαίνονται από όλο το φάσμα και η ομορφιά της απροσδόκητης θεωρίας του κόκκινου είναι ότι συνδυάζεται με ένα ευρύ καλειδοσκόπιο χρωμάτων και στυλ από πολλά είδη εσωτερικού σχέδιο.

4. Αποχρώσεις του ροζΈνα σκούρο πράσινο δωμάτιο με τοίχους με ροζ καναπέδεςΣτο ίδιο πνεύμα με την απροσδόκητη θεωρία του κόκκινου, τα ροζ παρέχουν ζεστασιά και η δημοτικότητα αυτής της γήινης, σκοτεινής και ανεβαστικής εκδοχής του ροζ σίγουρα δεν μειώνεται. 

5. ΧρυσοκίτρινοΈνας χρυσοκίτρινος καναπέςΣυνδυάζεται καλά με βαθύ μπλε και μπλε και γκρι τόνους και αντιπαραθέτει τη ζεστή κίτρινη απόχρωση. Αντί να κοιτάζει προς την αντίθετη πλευρά του φάσματος, το χρυσοκίτρινο συνδυάζεται επίσης με γκρι, jet black και μια σειρά από καφέ. Η όλη εμφάνιση είναι πλούσια και απολαυστική, με τον καναπέ να δημιουργεί μια δήλωση σε ένα δωμάτιο που διαφορετικά θα μπορούσε να αισθάνεται μονόχρωμο σε χρωματισμούς.

Έξυπνες & οικονομικές ιδέες για να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φυτά: Τα μυστικά για να φτιάξετε έναν υπέροχο κήπο

Her News

Φραουλί: Το χρώμα που θα φορεθεί στη διακόσμηση

Her News

Αυτό είναι το ιδανικό επίπεδο υγρασίας για ένα άνετο σπίτι σύμφωνα με τους επαγγελματίες

HerNews ka