HerNews.gr
Social News

Eminem: Είναι 16 χρόνια νηφάλιος και το γιορτάζει (ΦΩΤΟ)

Ο Eminem γιορτάζει 16 χρόνια νηφαλιότητας. Ο ράπερ μπήκε στο Instagram αυτή την εβδομάδα για να μοιραστεί μια φωτογραφία του να κρατά ένα κέρμα στο χέρι για να γιορτάσει το ορόσημο.

Το κέρμα έγραφε τον αριθμό 16 γραμμένο μέσα σε ένα τρίγωνο με τις λέξεις «Ενότητα», «Υπηρεσία» και «Ανάκτηση».Ο Eminem κρατά το τσιπάκι του.Ο Eminem μιλούσε εδώ και πολύ καιρό για τους αγώνες του στο παρελθόν με την κατάχρηση ουσιών και το αλκοόλ. Το 2007, ο 51χρονος ράπερ υπέστη σχεδόν μοιραία υπερβολική δόση μετά την κατάποση μιας τεράστιας δόσης μεθαδόνης.

Το γεγονός που τον έφερε κοντά στον θάνατο τον έκανε να εγκαταλείψει τον τρόπο ζωής του και να αποκτήσει φόρμα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Men’s Journal το 2015, ο Eminem αποκάλυψε ότι ζύγιζε πάνω από 230 κιλά όταν ήταν εθισμένος στο Vicodin, το Valium, το Ambien και τη μεθαδόνη.

Ο Eminem μοιράστηκε ότι αφού βγήκε από την αποτοξίνωση, βρήκε έναν τρόπο να χάσει βάρος και να «λειτουργήσει νηφάλιος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marshall Mathers (@eminem)

«Έτσι άρχισα να τρέχω», εξήγησε. «Μου έδωσε υψηλές φυσικές ενδορφίνες, αλλά με βοήθησε επίσης να κοιμηθώ, οπότε ήταν τέλειο».

Ο ράπερ αποκάλεσε τον εαυτό του «χαμστεράκι» για το πόσο έτρεχε στον διάδρομο κατά τη διάρκεια του τεράστιου ταξιδιού του για απώλεια βάρους, το οποίο περιλάμβανε 17 μίλια την ημέρα.

Το 2022, ο Eminem ήταν επίσης ειλικρινής για την υπερβολική δόση του το 2007 κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής του καθώς εισήχθη στο Rock & Roll Hall of Fame.

«Κόντεψα να πεθάνω από υπερβολική δόση το 2007, κάτι που ήταν χάλια», δήλωσε εκείνη την εποχή ο ράπερ.

Eminem: Κυκλοφόρησε την δική του σάλτσα ζυμαρικών «Mom’s Spaghetti» & απογοήτευσε τους θαυμαστές που περίμεναν νέα μουσική

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Μόλις έγιναν γονείς!

Her News b

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά

HerNews ka

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Aυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στο μωρό τους!

HerNewskl