HerNews.gr
Social News

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας!

Η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Πέμπτη 8/2. Να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος το ζευγάρι δεν είχε αποκαλύψει το φύλο του παιδιού τους.

Αρχικά οι φήμες για εγκυμοσύνη είχαν ξεκινήσει στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου όταν η Δήμητρα Βαμβακούση εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Παρόλα αυτά το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη χαρμόσυνη είδηση λίγους μήνες μετά τον γάμο τους με κοινή τους φωτογραφία στα social media.

«Αισθάνομαι ευλογημένη γιατί υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που προσπαθούν. Δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να πράξω διαφορετικά επειδή δεν ήμουν έτοιμη. Ήμασταν στα σκαριά της σχέσης μας με τον Γιώργο και δεν είχα προλάβει να τον γνωρίσω καλά, λόγω και των υπόλοιπων συνθηκών και δυσκολιών που επικρατούσαν παράλληλα. Όμως, δεν επιλέγεις τη στιγμή που θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο, τυχαίνει και βρίσκεται μπροστά σου», είχε δηλώσει η Δήμητρα Βαμβακούση.

Παρών ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον τοκετό

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της χαρμόσυνης είδησης, η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε στην εκπομπή της «Πρωινό ΣουΣου» ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρισκόταν στο πλευρό της Δήμητρας Βαμβακούση καθ’όλη τη διάρκεια του τοκετού και κρατούσε το χέρι της συζύγου του.

«Χθες αργά το απόγευμα γύρω στις 19:30 η Δήμητρα Βαμβακούση ήρθε στο μαιευτήριο των βορείων προαστίων με τους πρώτους πόνους, πέρασε τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και γύρω στις 11:30 το βράδυ έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι».

Στο πλευρό του ζευγαριού είναι η μητέρα και η αδερφή της Δήμητρας Βαμβακούση όπως και ο κουμπάρος τους Αναστάσιος Ντούγκας.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πρώτα ο Θεός πλησιάζει η μέρα της γέννας»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ξεσπά ο Kanye West: «Θα δημοσιεύω την γυναίκα μου όσο θέλω»

HerNews ka

Χριστιάνα Μπέτα: Η νέα έκθεση ζωγραφικής της στη Μύκονο – Στο πλευρό της η μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Aυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στο μωρό τους!

HerNewskl