HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Δώρισε φαγητό σε άστεγους στο λιμάνι του Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών cpt. Γιώργος Βάλλης είχε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή το βράδυ της Κυριακής 21 Απριλίου σε συνεργασία με τον κ. Δημήτρη Καρκανοραχάκη και την ταβέρνα “Ο Κρητικός” να δωρίσει φαγητό σε άστεγους στο λιμάνι του Πειραιά.

Πιο αναλυτικά, μέρος του φαγητού που είχε δοθεί στη φιλανθρωπική εκδήλωση στην ταβέρνα “Ο Κρητικός” μαγειρεύτηκε και μοιράστηκε σε μερίδες προσφέροντας συνολικά 300 μερίδες φαγητό.

Οι 150 προσφέρθηκαν σε άστεγους στο λιμάνι του Πειραιά και άλλες 150 μερίδες σε σπίτια ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Αξίζει να τονιστεί ότι ο κ. Καρκανοραχάκης αναλαμβάνει παρόμοιες δράσεις καθημερινά, όχι μόνο με αφορμή το Πάσχα, δείχνοντας το ήθος, την ανθρωπιά και τις αξίες που τον χαρακτηρίζουν. 

«Το σωματείο μας και προσωπικά ο Πρόεδρος κ. Βάλλης συμβάλλαμε στη συγκεκριμένη δράση έχοντας στο πλευρό μας τη βοήθεια του κύριου Νταγιάκου, διευθυντή του πολιτικού  γραφείου του κυρίου Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Καλογερόπουλου. Κινήσεις σαν τη χθεσινή μας διαμορφώνουν και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, δίνοντας το σωστό παράδειγμα στους γύρω μας», αναφέρει η Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ.

Ο Γιώργος Βάλλης εξέφρασε τη συγκίνηση που ένιωσε, την περηφάνια, καθώς και την ευθύνη να αναδεικνύονται τα πραγματικά προβλήματα στην κοινωνία μας.Παράλληλα επισήμανε την αισιοδοξία του ότι τα πράγματα θα πάνε λίγο καλύτερα, όταν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον κ. Καρκανοραχάκη, που βάζουν καθημερινά το λιθαράκι τους προσφέροντας στήριξη σε ανθρώπους που το χρειάζονται.

«Ελπίζουμε η χθεσινή δράση να έδωσε λίγη ελπίδα και αισιοδοξία ενόψει των Άγιων ημερών που έρχονται», δήλωσε ο Γιώργος Βάλλης.

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με τον Βουλευτή Ν. Πιερίας & επίσκεψη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φωτιά ξέσπασε στο Πόρτο Γερμενό

Her News

Μαρία Συρεγγέλα: Περισσότερα από 1.100 άτομα απευθύνθηκαν στα Συμβουλευτικά Κέντρα σε ένα μόλις τρίμηνο

Her News

Μάρθα Καραγιάννη: Συγκλόνισε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας – «Μου είπε κα… και τέλος»

Her News