HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στεφανία Γουλιώτη: Το σοκαριστικό spoiler για το «Maestro»

Η Στεφανία Γουλιώτη ήταν η σημερινή καλεσμένη της «Ελένης».

Η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA και του Netflix «Maestro», μίλησε στην «Ελένη» για όλους και για όλα.

«Νομίζω πως ο κόσμος πιστεύει πως είμαι απόμακρη λόγω της προσήλωσης που είχα στο θέατρο. Είμαι παιδί ενός μεγάλου έρωτα. Επικοινωνούσαν με αλληλογραφία και όταν γνωρίστηκαν ήρθε ο έρωτας».

Η ίδια αγαπά πολύ το θέατρο ενώ μάλιστα έχει βραβευτεί με το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη».«Για εμένα ήταν απλά τα πράγματα και η ενασχόληση με το θέατρο. Ίσως ήταν ψυχική διέξοδος και δεν το άφησα ποτέ. Ακόμα και όταν έδωσα πανελλήνιες, έβλεπα εφιάλτες επειδή είχα αφήσει το θέατρο. Είναι δύσκολο να κάνεις θέατρο, και δεν μπορώ όταν ακούω κάποιον να λέει πως θα κάνει θέατρο για να ξεκουραστεί».

Η Στεφανία Γουλιώτη είναι ένας ανοιχτός άνθρωπος, αλλά όπως θα πει βάζει και τα όριά της.

«Έχω τα όριά μου αλλά είμαι ανοιχτή. Τρόμαξα πολύ στον κορονοϊό, αλλά ποτέ δεν με απασχολούσαν τα χρήματα.

Η Στεφανία Γουλιώτη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «The Doctor» στο «Αμφι- θέατρο» έως τις 28/04.

«Τα social media έχουν δώσει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που δεν έχουν την κατάρτιση να τοποθετούνται σε ένα θέμα και αυτό μπορεί να κάνει κακό σε κάποιον άλλον. Η υπόθεση αφορά μία γιατρό που που είναι κοντά να πάρει Νόμπελ για την θεραπεία της άνοιας. Αρνείται να αφήσει τον ιερέα να ‘’διαβάσει΄΄ το κορίτσι γιατί πιστεύει πως τότε το κορίτσι θα καταλάβει τι συμβαίνει και θα κάνει χειρότερα την υγεία της. Τότε, πέφτουν να την φάνε γιατί εναντιώθηκε στη θρησκεία. Καταλαβαίνεις από την πρόβα εάν η παράσταση θα πάει καλά».Στεφανία Γουλιώτη: «Είναι πρόβλημα της κοινωνίας ότι χρειαζόταν να έρθει το  "Maestro" να θυμίσει σοβαρά ζητήματα»Ενώ για τη συμμετοχή της στο «Maestro» είπε:

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό που γράφει ο Χριστόφορος. Έχει γράψει μία γυναίκα με πολλές πτυχές. Μας έχει γράψει μία σκηνή με την Κλέλια, όπου ερχόμαστε σε κόντρα. Ακόμα και η κίνηση να μείνει έγκυος από μόνη της είναι βασισμένο στο τραύμα του χαμού του παιδιού που κυοφορούσε. Θα δείτε μωρό. Αυτό που λέει έξω της είναι πως θέλει να μεγαλώσουν το παιδί μαζί αλλά η γυναικεία πλευρά της ελπίζει πως η σχέση θα επανέλθει. Ακόμα και ο τρόπος που γεννάει δεν θα είναι ο κανονικός».

Τέλος, μίλησε για τον τρόπο όπου η πρωταγωνίστρια αποφάσισε να αποικήσει παιδί, είπε:

«Είμαι πολύ αρνητική στη χρησιμοποίηση του παιδιού γιατί πάνε και κάνουν παιδιά άνθρωποι  που δεν έπρεπε».

«Maestro»: Δείτε το επίσημο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Γύριζα με μια βαλίτσα στο χέρι, από σπίτι σε σπίτι»

Her News

Ταξί: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του παιχνιδιού με τον Διονύση Ατζαράκη

Her News b

Σμαράγδα Καρύδη στο Night Out: Ζήτησε από τον Γιώργο Καπουτζίδη να δώσει ρόλο στον… σκύλο της!

Her News b