HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζαφείρης Μελάς για το viral φιλί με τον Σταμάτη Γονίδη: «Δεν ήταν η πρώτη φορά»

Τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο στο οποίο ο Σταμάτης Γονίδης φιλά στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά την ώρα που τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο, έχει γίνει viral.

Ο Ζαφείρης Μελάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για το συγκεκριμένο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αποκαλύπτοντας μάλιστα τον διάλογο που είχαν οι δυό τους μετά το φιλί στην πίστα.

«Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί, που δεν νομίζω ο κόσμος να το παρεξηγήσει. Τηλεφωνηθήκαμε χθες και του είπα: “Τι έγινε ρε συ Σταμάτη; Viral γίναμε!”. Ήταν πάρα πολύ καλό, βέβαια ξαφνιάστηκα κάποια στιγμή γιατί δεν περίμενα να με φιλήσει στο στόμα», είπε στην αρχή ο Ζαφείρης Μελάς.

Έπειτα ο δημοφιλής καλλιτέχνης πρόσθεσε: «Εγώ πίστευα ότι θα με φιλήσει στο μάγουλο, όλα καλά. Εκτός του ότι ξαφνιάστηκα, μετά που το σκεφτόμουνα έλεγα εντάξει είμαστε πολύ φίλοι κι αγαπιόμαστε πάρα πολύ».

«Ο Σταμάτης δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Στο μαγαζί που δουλεύαμε τραγούδαγα μία μέρα και βγήκε από το καμαρίνι με τις παντόφλες και ήρθε από πίσω μου και με φίλησε πάλι», πρόσθεσε ο Ζαφείρης Μελάς.

Κλείνοντας ο τραγουδιστής θέλησε να στείλει ένα “μήνυμα” στον Σταμάτη Γονίδη λέγοντας αστειευόμενος: «Σταμάτη μην το ξανακάνεις άλλη φορά, βλέπεις τι γίνεται, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Όλα καλά Σταμάτη μου σ’ αγαπώ πολύ και το ξέρεις!».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Έχω βιώσει bullying στη δουλειά για πολύ καιρό, όμως έχω πάρα πολύ πείσμα κι επιβίωσα

Her News

Super Κική: «Θα σας τα πω όλα στο Instagram μου»

Her News

Ναταλία Γερμανού: “Έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Μου έχει λείψει αφάνταστα πολύ το βραδινό”

HerNewskl