HerNews.gr
Διεθνή

Halle Bailey: Αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με την επιλόχεια κατάθλιψη

Η Halle Bailey παλεύει με τη «σοβαρή» επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη μυστική γέννηση του γιού της.

Η ηθοποιός συνέκρινε την εμπειρία με το «κολύμπι σε αυτόν τον ωκεανό που αποτελείται από τα μεγαλύτερα κύματα που έχετε νιώσει ποτέ» σε ένα πρόσφατο βίντεο στο Snapchat.

«Προσπαθείς να μην πνιγείς και προσπαθείς να βγεις για αέρα», εξήγησε. «Και έχεις εκείνες τις στιγμές που βγαίνεις στον αέρα, και νιώθεις σαν τα πιο όμορφα πράγματα, και είναι υπέροχο. Και μετά έχεις εκείνες τις στιγμές που πνίγεσαι ξανά».

Χάλι Μπέιλι

Χάλι ΜπέιλιΗ 24χρονη ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι οι αγώνες της για την ψυχική της υγεία «δεν έχουν καμία σχέση με» τον 3 μηνών γιο της, Χάλο.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι «της είναι δύσκολο να χωριστεί από το παιδί της για περισσότερα από 30 λεπτά κάθε φορά.

Halle Bailey και DDGΣυνέχισε ευχαριστώντας το αγόρι της, DDG , που ήταν «παρών» σύντροφος καθώς η «σοβαρή, σοβαρή» κατάθλιψή της έγινε «πολύ κακή».

Η σταρ της «Μικρής Γοργόνας» αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της αφού «πυροδοτήθηκε» από αρνητικά σχόλια για την οικογένειά της στα social media.

«Αν και μπορείς να κοιτάς ορισμένους ανθρώπους και πιστεύεις ότι είναι διασημότητες και φαίνεται να τα έχουν όλα, ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος», είπε. «Ειδικά κάποιος που μόλις απέκτησε ένα μωρό, κυριολεκτικά».Halle Bailey, DDG και γιοςΗ υποψήφια για Grammy κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της μέχρι να καλωσορίσει τον Halo – αν και πυροδότησε εικασίες στα MTV Video Music Awards 2023 τον Σεπτέμβριο.

Παρουσίασε το βρέφος μέσω Instagram τον Ιανουάριο.

«Αν και είμαστε λίγες μέρες στο νέο έτος, το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να είχε κάνει το 2023 για μένα, ήταν να μου φέρει τον γιο μου», έγραψε η νέα μαμά εκείνη τη στιγμή, αστειευόμενη ότι ο κόσμος ανυπομονούσε να τον συναντήσει.

Η Χάλι Μπέιλι και ο γιος τους

Η Halle Bailey, η οποία παραδέχτηκε μέσω Snapchat ότι περνάει «δύσκολα» με το να νιώθει «φυσιολογική στο σώμα της», μοιράστηκε φωτογραφίες με μπικίνι νωρίτερα αυτό το μήνα.

Οι ακόλουθοί της, συμπεριλαμβανομένης της δίδυμης αδερφής της, Chloe Bailey, επαίνεσαν τη νέα μαμά στην ενότητα σχολίων. Η Halle βγαίνει με τον DDG από το 2022.

Halle Bailey: Μας δείχνει το σώμα της λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιού της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζέρεμι Ρένερ: Με photoshop αφαιρέθηκαν οι τραυματισμοί για τη νέα αφίσα της σειράς

HerNews ka

Κοινός φορτιστής για όλες τις συσκευές: Οι νέοι κανόνες και η περίπτωση της Apple

Her News

Ανείπωτη τραγωδία στην Ινδονησία: Ποδοσφαιρικό ματς βάφτηκε με αίμα – Πάνω από 174 οπαδοί βρήκαν τραγικό θάνατο

Her News b