HerNews.gr
Social News

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ξεφεύγουν από όλα με ένα ταξίδι στον «παράδεισο»

Ενας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς αστέρες στον κόσμο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τη δύναμη να στρέφει πάνω του τα βλέματα όπου κι αν πάει (εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες , όπου δεν έχει πάει από το 2014). Μαζί με την επί χρόνια σύντροφό του, την Influencer Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, ο αστέρας συνεχίζει να εκπλήσσει τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο με τη φυσική του κατάσταση στα 39 του χρόνια.

Αυτήν τη στιγμή, ωστόσο, ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα βρίσκονται σε διακοπές, εκμεταλλευόμενοι το διάλειμμα μεταξύ των αγώνων για την ομάδα του Ρονάλντο, Αλ-Νασρ.

 Σε ένα πρόσφατα δημοσιευμένο βίντεο στο Instagram, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ αποκάλυψε τη γραφική τοποθεσία όπου οι δυο τους αποφάσισαν να ξεφύγουν από όλα αυτά για λίγες μέρες, πριν ο καιρός γίνει πολύ ζεστός, τουλάχιστον.

Η Τζoρτζίνα απολαμβάνει τις διακοπές στην παραλία

Το βίντεο που ανέβασε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ την δείχνει να βγαίνει από το νερό αγκαλιά με τον Ρονάλντο, τον οποίο γνώρισε το 2016 ενώ ο Πορτογάλος έπαιζε για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δυο τους φαίνονται πιασμένοι χέρι-χέρι καθώς περπατούν σε μια παραλία της Σαουδικής Αραβίας και το βίντεο των 25 δευτερολέπτων ολοκληρώνεται καθώς η influencer περπατά προς την κάμερα, με τον σύντροφό της να κοιτάζει.

Το βίντεο είναι η πιο πρόσφατη ένδειξη ότι το ζευγάρι και τα πέντε παιδιά τους παραμένουν ικανοποιημένοι με τη ζωή στη Σαουδική Αραβία , όπου ο Ρονάλντο πέρασε την περασμένη ενάμιση σεζόν. Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έχει σκοράρει σε ποσοστό καλύτερο από γκολ ανά παιχνίδι από τότε που κατέπληξε τον κόσμο του αθλητισμού με τη μετακίνησή του στη Μέση Ανατολή και είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Σαουδικής Pro League αυτή τη σεζόν με 29 γκολ σε 25 αγώνες.

Το συμβόλαιο του Ρονάλντο με την Αλ-Νασρ έχει ακόμα μια σεζόν να τρέξει, αλλά ο παίκτης φαίνεται έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, κάτι που θα κρατήσει την Τζορτζίνα χαρούμενη.

Georgina Rodriguez: Μας δείχνει βίντεο από το νέο super luxe ξενοδοχείο που ετοιμάζει με τον Christiano Ronaldo

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μίλτος Τεντόγλου: Το Twitter τον αποθέωσε μετά τα 8,41 μ. – «Τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι»

Her News

Φωτεινή Αθερίδου: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι- Η τρυφερή ανάρτηση της

HerNews ka

Σάκης Κατσούλης: Πως θα αξιοποιήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ

Her News b