HerNews.gr
Social News

Georgina Rodriguez: Μας δείχνει βίντεο από το νέο super luxe ξενοδοχείο που ετοιμάζει με τον Christiano Ronaldo

Η Georgina Rodriguez και ο Cristiano Ronaldo συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Σαουδική Αραβία. Το ζευγάρι συνοδεύεται από τα παιδιά τους καθώς εξερευνούν το ξενοδοχείο που κατασκευάζεται στην Ερυθρά Θάλασσα.

Σε μια σειρά από βίντεο που ανέβηκαν στο Instagram, η Georgina όχι μόνο παρουσίασε την πρόοδο της κατασκευής αλλά τόνισε επίσης πως ο Christiano Ronaldo δεν χάνει χρόνο και διατηρεί το πρόγραμμα προπόνησής του. Η Georgina η οποία επίσης συνοδεύεται από τις προπονήσεις, μοιράζεται τα βίντεο στα social media.

Ο Christiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez προχωρούν το φιλόδοξο ξενοδοχειακό τους έργο στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας της Σαουδικής Αραβίας. Από τότε που ο άσσος του ποδοσφαίρου εντάχθηκε στην Al-Nassr τον Δεκέμβριο του 2022, το ζευγάρι έχει εμπλακεί βαθιά στην ίδρυση μιας επιχείρησης πολυτελών ξενοδοχείων στην περιοχή.

Η Rodriguez μοιράστηκε πρόσφατα μια ενημέρωση για την πρόοδο του έργου τους μέσω Instagram, προσφέροντας στους ακόλουθούς της μια γεύση από την κατασκευή καθώς το όραμά τους παίρνει μορφή.Georgina Rodriguez Instagram Ξενοδοχείο στη Σαουδική ΑραβίαΣτην ιστορία της στο Instagram, η Georgina εξέφρασε ενθουσιασμό, γράφοντας «Χτίζοντας τον νέο παράδεισο», ενώ έκανε tag τον Christiano Ronaldo. Ο σταρ του ποδοσφαίρου εμφανίστηκε επίσης για λίγο στο βίντεο, δείχνοντας τον κοινό τους ενθουσιασμό για το έργο.

Αυτό το εγχείρημα φαίνεται να είναι η τελευταία επιχειρηματική ενασχόληση του Ronaldo, που έγινε με την Rodriguez, καθώς συνεχίζει να βυθίζεται στην περιοχή που τώρα αποκαλεί πατρίδα.

Christiano Ronaldo – Georgina Rodriguez: Δείτε στιγμιότυπα από τις πολυτελείς οικογενειακές διακοπές τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Διονύσης Αλέρτας: Παντρεύτηκε, λίγο πριν γίνει πατέρας

Her News

Πάρις Χίλτον: Γιορτάζει την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Κάρτερ Ριμ

Her News

Άννα Μπεζάν – Δημήτρης Παππάς: Θα γίνουν γονείς!

Her News b