HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άντζελα Δημητρίου: «Η εγγονή μου κι εγώ είμαστε ένα»

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22/4 στην Εβδομάδα Μόδας και στην επίδειξη του σχεδιαστή Πάρη Βαλταδώρου, όπου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Η τραγουδίστρια που πριν από λίγο καιρό έχασε τη μητέρα της, έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί για λίγο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να πενθήσει τη μητέρα της.

Μάλιστα στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε και στην εγγονή της η οποία όπως είπε της δίνει δύναμη και κουράγιο.«Πέρασα πάρα πολύ άσχημα γιατί έχασα τη μητέρα μου. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. Προσπαθώ να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Ακόμα όλα είναι πολύ νωπά και δε μπορώ να πω ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου και να ξαναέρθω κοντά σας γιατί μου έχετε λείψει και μου έχει λείψει και η δουλειά μου πολύ. Θέλω να γυρίσω στη δουλειά μου.

Αυτά που με κάνουν να γελάω είναι η αγάπη του κόσμου, η αγκαλιά που μου κάνει η εγγονή μου που έγινε 8 μηνών, και η αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους. Έχει πει ήδη γιαγιά, έχει δυο ονόματα, “Μιχαέλα-Αγγελική”. Σαν καλή γιαγιά θα της μάθω άλλα πράγματα, ήδη μαθαίνουμε νανουρίσματα. Είναι πολύ σημαντικό της ημέρες που βιώνω εγώ και είμαι μόνη μου να έχω αυτό το πλάσμα δίπλα μου.

Η εγγονή μου κι εγώ είμαστε ένα. Του παιδιού μου το παιδί, είναι δυο φορές παιδί μου», δήλωσε συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζήνα Κουτσελίνη: “Η Ρούλα μου δείχνει έναν άνθρωπο έτοιμο για όλα. Είχε ξεγελάσει πολλούς”

HerNewskl

Σπύρος Χαριτάτος: Επέστρεψε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»- Η συγκίνηση της

HerNews ka

Μπέττυ Μαγγίρα: “Εγώ τράκαρα πριν την πάω, πού να σας τα λέω τώρα”

HerNewskl