HerNews.gr
Αφιερώματα

Kylie Minogue: Σαν σήμερα γεννιέται το αστέρι της pop – 8 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την ζωή της

kylie

Γεννημένη στις 28 Μαΐου 1968, στη Μελβούρνη, η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και ηθοποιός Kylie Minogue.

H Kylie Minogue ξεκίνησε την καριέρα της το 1979 σε ηλικία 11 ετών, ως ηθοποιός, όταν ο τηλεοπτικός παραγωγός Alan Hardy της έδωσε ένα μικρό ρόλο στην σαπουνόπερα «The Sullivans».

kylie

8 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Kylie Minogue 

1) Το όνομά της, Kylie, στη γλώσσα των ιθαγενών Αυστραλών σημαίνει «μπούμερανγκ».

2) Το άλμπουμ της με τίτλο «The Loco-Motion» αποτελεί το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της δεκαετίας του ’80 στην Αυστραλία.

3) Η Kylie Minogue αποτέλεσε την έμπνευση για το τραγούδι των INXS «Suicide Blonde», που κυκλοφόρησε το 1990. Εκείνη την περίοδο η Kylie είχε σχέση με τον Michael Hutchence, ο οποίος πήρε την έμπνευση για το τραγούδι όταν η Kylie έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ για τις ανάγκες ενός ρόλου.

4) Η Kylie Minogue έχει τραγουδήσει σε κοινό 4 δισεκατομμυρίων ατόμων, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Sydney το 2000, με την ίδια να έχει δηλώσει ότι ένιωθε ενθουσιασμό, υπερηφάνεια αλλά και φόβο. Η τελετή μεταδόθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση και στη χώρα μας.

kylie

5) Το 2001 στη γενέτειρά της, τη Μελβούρνη, ανέβηκε ένα μιούζικαλ με τις επιτυχίες της, με τίτλο «I Should Be So Lucky».

6) Το 2005 διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους. Έτσι ακύρωσε πλήθος προγραμματισμένων εμφανίσεων, αλλά υποβλήθηκε σε θεραπεία και νίκησε την ασθένεια.

7) Η ασθένειά της συγκλόνισε τόσο πολύ τις γυναίκες στην Αυστραλία, που οι μαστογραφίες αυξήθηκαν κατά 40%. Ένα φαινόμενο που ονομάστηκε «The Kylie Effect».

8) Το 2006 κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο με τίτλο «The Showgirl Princess». Tο οποίο η Kylie Minogue έγραψε κατά την περίοδο ανάρρωσής της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Η Philologist-ina μας μαθαίνει ελληνικά: Υπέρ τού δέοντος ή υπέρ το δέον

Her News

Τομ Κρουζ: Σήμερα γίνεται 61 ετών – Όσα δεν γνώριζες για τον πιο… τολμηρό σταρ του Χόλιγουντ

HerNews ka

Η αμφιλεγόμενη ιστορία της Adidas: Από την κατασκευή παπουτσιών για τα στρατεύματα του Χίτλερ μέχρι τη «μάχη» με τον Kanye West

HerNews ka